Selecteer een pagina

Toegangscontrolesysteem

Bent u op zoek naar het juiste toegangscontrolesysteem? Bezoek dan eens de website van Van Bragt Time. Wij hebben de meest uiteenlopende toepassingen in ons assortiment, die geschikt zijn voor bedrijven uit diverse branches. Wilt u weten welke toegangscontrolesystemen wij in ons aanbod hebben? Bezoek dan eens onze website, waar u een overzicht van al onze producten vindt.

Toegangscontrolesysteem voor een veilig bedrijf

Niet-personeelsleden of ongewenste gasten wilt u natuurlijk liever buiten de deur houden. Een toegangscontrolesysteem biedt een uitkomst voor als u de veiligheid van uw bedrijf wilt verhogen. Van Bragt Electro, een specialist op het gebied van klokken, beveiliging en software solutions, helpt u om de veiligheid van uw bedrijf te verhogen en tevens de urenregistratie van uw personeelsleden bij te houden. In ons assortiment vindt u volledig uitgeruste pakketten met een prikklok en een software pakket. Er is vast een toegangscontrolesysteem dat volledig aansluit bij uw wensen.

Leaseovereenkomst afsluiten

Bij Van Bragt Electro is het ook mogelijk om een leasecontract voor een toegangscontrolesysteem af te sluiten. Hierbij is de installatie, levering, instructie en het onderhoud inbegrepen. Heeft u een vraag over de voorwaarden van onze leaseovereenkomsten? Bel dan gerust naar 076-593 42 51. Voor het bestellen van een toegangscontrolesysteem kunt u terecht in onze webshop.