LED klokken & LED displays

Onze zeer moderne serie van LED klokken en LED displays zijn leverbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Nu leverbaar met leesafstanden tot 160 meter.
Ga direct naar alle LED klokken

Uw partner voor LED klokken en Tijdregistratie

Van Bragt Time is sinds 1995 dé specialist voor LED klokken en Tijdregistratie systemen.  Of het nu gaat om een LED klok of prikklok, op kantoor, op school, zorginstelling of sporthal, wij hebben het in huis. Alle klokken en tijdregistratie systemen die we leveren kunnen we voor u installeren en onderhouden. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk via onze webshop of kom langs in onze zaak voor een advies op maat. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Ruim assortiment LED klokken

Een LED klok is het ideale middel voor eenduidige en nauwkeurige tijdsaanduiding met leesafstanden tot wel 160 meter. Onze klokken zijn zeer flexibel inzetbaar, omdat ze over een modulaire opbouw beschikken. Ook zijn ze uiterst  betrouwbaar en kunnen ze worden gebruikt voor tijd-, datum- en temperatuuraanduiding. Organiseert u een buitenevenement? Geen probleem. Onze producten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, zelfs met slecht weer.

Scherpe prijzen en een snelle levering

Wij beschikken over een groots assortiment aan LED klokken en LED displays. Vindt u toch niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op en laat het ons weten. Grote kans dat wij het product dat u zoekt alsnog kunnen leveren. Wij hanteren scherpe prijzen en kunnen voor ieder budget de juiste oplossing bieden. Ook bent u bij ons verzekerd van een snelle levering. Dit kunnen wij garanderen door onze samenwerking met zorgvuldig gekozen leveranciers. Naast LED klokken en LED displays kunt u bij ons ook terecht voor prikklokken, prikklok accessoires en software solutions.