Onze referenties

 

 

Van Bragt Time en Immotix hebben wij bij de firma BV Las-Pers een mooi project opgeleverd. Onze #tijdsregistratie en #ordermanagement software sluit volledig aan op de bestaande bedrijfssoftware bij LaPers BV.
Frie Klerks van Las-Pers over de migratie: “Het omgaan met gegevens voor analyse van de productieorders was een belangrijk issue voor de keuze van het nieuwe pakket. Immotix en van Bragt time bleken daar het beste bij aan te sluiten. De installatie en het testen heeft enkele weken in beslag genomen. Daarna zijn we zonder problemen live gegaan. Diverse kleine wensen/verbeteringen zijn direct aangepakt. Na 3 maanden kunnen we zeggen dat de overgang zonder problemen is verlopen.”

Begin 2020 is bij onze relatie Tegelgroep Tijd- en Aanwezigheid registratie gerealiseerd.
Hier is een migratie toegepast van ons Dionis tijdregistratie pakket naar ons nieuwe software Immotix Advanced (Tijd en toegang). Hiermee is beheer mogelijk van diverse locaties vanuit de Cloud. Na een uitgebreide Audit door hun ICT afdeling is opnieuw onze Cloud-oplossing als extra veilig en betrouwbaar gecertificeerd.

Bij Geerts is een gecombineerd Tijd- en Toegangscontrole systeem geïnstalleerd, IMMOTIX TIME / TOEGANG. Medewerkers kunnen veilig toegang verkrijgen tot het gebouw en delen van het pand. Tevens is natuurlijk het beheer van meerdere locaties in de cloud eenvoudig. Wie mag waar en wanneer binnen en hoe lang is gewerkt.

Review van de heer Geerts: Mijn ervaringen met Van Bragt Time en Immotix Advanced zijn zeer positief. De snelheid waarmee Van Bragt reageert is zeer aangenaam. De uitleg die wij kregen was voortreffelijk. De rommel ontstaan met het vermaken van de deuren was perfect opgeruimd. De dikke 5 sterren waardig alles.

Bij Gebr. van Antwerpen is een migratie uitgevoerd van ons tijdregistratiepakket Dionis (sinds 2001 gebruikt) naar ons volledig nieuwe pakket Immotix Advanced. Hierbij kunnen we alle betrouwbare hardware behouden en enkel de software vervangen. Uiteraard hebben we de data geimporteerd van Dionis naar Immotix ,waardoor een snelle migratie mogelijk was.

Met trots verwelkomen we ISS als relatie en gebruiker van onze software Immotix. Zij gebruiken onze hardware v.v. GPRS modules, waardoor zij erg flexibel zijn betreft de locatie van de registratiepunten. Een koppeling naar hun salarissoftware zorgt voor een snelle koppeling. Hierbij worden diverse afwezigheden, prestaties en overwerk direct gekoppeld aan hun uitbetalingsoftware.

Saphire heeft de Immotix Tijd en Order registratie module aangekocht. Hier wordt een overzicht van de geregistreerde uren en afwezigheden netjes en overzichtelijk weergegeven. Tevens hhebben zij de Ordermodule om alle uren per gewerkte order te registreren voor nacalculatie en maken van offertes.

 

De Ambassade van Yemen in Den Haag gebruikt onze Immotix tijdregistratie voor registratie van gewerkte uren en keurig overzicht van de afwezigheden zoals : ziekte, verlof etc.

Bij Eissen-Dairy is Tijdregistratie geleverd incl. Aan-Afwezigheden. Hierbij wordt gebruik gemaakt
van op maat gemaakte hardware om de reeds bestaande RFID te kunnen toepassen. Dankzij een medewerkers
portaal kunnen de medewerkers zelf verlof aanvragen. In de toekomst zal hun toegangscontrole gekoppeld
worden met onze software

 

Bij Van Vulpen is Tijdregistratie geleverd incl. Aan-Afwezigheden, de module selfservice in medewerkers portaal en een koppeling met Nmbrs..
In nauw fijn overleg hebben, zijn de CAO regels geïntegreerd in Immotix. De oplevering incl. de koppeling met Nmbrs is binnen een maand gerealiseerd. 
Dankzij een medewerkers portaal kunnen onze medewerkers zelf verlof aanvragen. In de toekomst zal wellicht de toegangscontrole gekoppeld
worden met Immotix.