VAN BRAGT TIME B.V.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op.

  Meer Info

  Van Bragt Time B.V.
  Bezoekadres enkel op afspraak:
  Straat Brieltjenspolder 27C
  Postcode: 4921 PK Made
  Telefoon: 076-593 42 51
  Email: info@vanbragttime.nl
  Werktijden: 8:00–17:00 MA-VRIJ

  Postadres : 
  Indien u goederen naar ons wilt verzenden
  willen wij u verzoeken dit altijd vooraf te melden.

   

  Over ons

  Van Bragt Time is dé specialist op het gebied van tijdregistratie. Sinds 1995 voorzien wij productiebedrijven, warehouses, logistieke, voedings- en bloemenindustrie en agrarische sectoren van passend advies en een ruim assortiment aan tijdregistratieproducten. Zo kunt u bij ons terecht voor softwareoplossingen, smart building solutions, LED klokken en prikklokken.

  Onze partners

  Dankzij een zorgvuldige keuze van partners en leveranciers kunnen wij voor elke situatie een juiste, betaalbare en snelle oplossing bieden.

  Tijdregistratie Orderregistratie en toegangscontrole wordt geproduceerd in opdracht van ons door Deputy B.V. Zij ontwikkelen met onze expertise het softwarepakket Immotix. Door nauwe samenwerking zijn wij in staat zeer complexe systemen te leveren en onderhouden. Tevens leveren wij tijdregistratie producten van ZKTeco ontwikkeld voor de kleine ondernemingen.

  Elektrotechnische installaties en datanetwerken worden in samenwerking uitgevoerd met F. Cornelissen te Dongen. Door deze samenwerking kunnen we voor u ook de installatie verzorgen van al onze hardware.

  Systeembeheer in samenwerking met IT support 4U B.V. deze partner ondersteunt ons bij complexe oplossingen betreft IT werkzaamheden.