Selecteer een pagina

VAN BRAGT TIME

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op.

  Meer Info

  Van Bragt Time ( Electro )
  Adres:
   Ravendal 4, 4844 VE Terheijden (NB)
  Telefoon: 076-593 42 51
  Email: info@vanbragttime.nl
  Werktijden: 8:00–17:00 MA-VRIJ

  Bezoekadres op afspraak: Brieltjespolder 27C, 4921 PK Made ( NB )
  Postadres : Per Adres
  Likon B.V.
  Vossenberg 12 A
  4825 BH
  Breda

   

  Over ons

  Van Bragt Time is dé specialist op het gebied van tijdregistratie. Sinds 1995 voorzien wij productiebedrijven, warehouses, logistieke, voedings- en bloemenindustrie en agrarische sectoren van passend advies en een ruim assortiment aan tijdregistratieproducten. Zo kunt u bij ons terecht voor softwareoplossingen, smart building solutions, LED klokken en prikklokken.

  Onze partners

  Dankzij een zorgvuldige keuze van partners en leveranciers kunnen wij voor elke situatie een juiste, betaalbare en snelle oplossing bieden.

  Tijdregistratie Orderregistratie en toegangscontrole wordt geproduceerd in opdracht van ons door Deputy B.V. Zij ontwikkelen met onze expertise het softwarepakket Immotix. Door nauwe samenwerking zijn wij in staat zeer complexe systemen te leveren en onderhouden. Tevens leveren wij tijdregistratie producten van ZKTeco ontwikkeld voor de kleine ondernemingen.

  Elektrotechnische installaties en datanetwerken worden in samenwerking uitgevoerd met F. Cornelissen te Dongen. Door deze samenwerking kunnen we voor u ook de installatie verzorgen van al onze hardware.

  Systeembeheer in samenwerking met IT support 4U B.V. deze partner ondersteunt ons bij complexe oplossingen betreft IT werkzaamheden.