Prikklokken

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor een breed assortiment aan prikklokken. Wij leveren zowel klassieke als elektronische prikklokken. Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor de bijbehorende accessoires.
Ga direct naar alle prikklokken

Tikklokken klassiek met kaart of prikklok in de Cloud van uitstekende kwaliteit

De klokken (in de cloud) die wij aanbieden zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Uiteraard bestaat ons assortiment uit professionele tijdregistratiesystemen voor werknemers, maar ook gebruiksvriendelijke orderregistratiesystemen zijn bij ons verkrijgbaar. Naast klassieke prikklokken leveren wij ook elektronische prikklokken met geavanceerd vinger, gezicht handpalm herkenning in de cloud. Zo bent u er zeker van dat de veiligheid blijft gewaarborgd. Op zoek naar accessoires voor prikklokken zoals kaartrekken, inktcassettes, week-of maandkaarten? Ook daarvoor moet u bij Van Bragt Time zijn. KLIK HIER voor een beknopt overzicht om snel te kunnen bepalen wat voor u de beste oplossing is.

Een groots assortiment en snelle levering

Het bestellen van prikklokken gaat gemakkelijk via onze webshop, of kom langs in onze zaak voor advies op maat. Wij stellen ons aanbod met zorg samen en letten hierbij op kwaliteit, duurzaamheid en prijs. Zo hebben we voor iedere wens en budget wat wils. Doordat wij werken met betrouwbare partners en leveranciers garanderen wij een snelle levering voor ieder product. We hebben een groot assortiment. Zit het product waar u naar op zoek bent er toch niet bij? Neem dan contact met ons op. Er is een grote kans dat wij het product alsnog kunnen leveren.

Naast klassieke en elektronische stempelklokken leveren wij ook LED klokken en geavanceerde tijdregistratie software. Door een combinatie te maken van verschillende modules, zoals toegangscontrole, slimme gebouwen, en orders en projecten stelt u een intelligent systeem samen dat binnen haast iedere organisatie toepasbaar is.