Van Bragt Time

Ontdek onze prikklok voor uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor uw prikklok. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Prikklok

Van Bragt Time is dé specialist als u op zoek bent naar een tikklok van kwaliteit. Onze klokken zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen binnen organisaties en bedrijven. Wij bieden met een prikklok een oplossing voor tijdregistratie van uw werknemers maar het wordt voornamelijk ingezet als orderregistratiesysteem. Daarbij is het een uitstekend middel om bonnen en loterijkaarten mee te printen.

Een prikklok naar wens

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een stempel in te zetten. Om deze reden zijn er ook veel soorten beschikbaar. Wij hebben de prikklokken met de hoogste kwaliteit voor u geselecteerd en aan ons assortiment toegevoegd. U treft bij ons bekende merken als Seiko en Kings Power aan. Zij staan bekend om hun duurzame kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Onze eenvoudige stempelklokken zijn handig in gebruik en doen wat ze moeten doen. Wij hebben ook meer geavanceerde tijdregistratiesystemen voor uw werknemers. Om de veiligheid te verhogen kunt u kiezen voor een klok met vingerscan. Zo weet u zeker dat alleen gewenste personen kunnen toetreden tot de door u aangegeven ruimtes.

Bestellen

Een prikklok bestelt u bij ons eenvoudig online door in de webshop een item uit te kiezen. U doorloopt het proces en plaatst een bestelling die wij zo spoedig mogelijk leveren. Als u voor 12:00 uw keuze doorgeeft maken wij binnen 24 uur de verzending in orde. Daarnaast kunt u ook persoonlijk contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 076-593 42 51 of stuur een e-mail naar info@vanbragttime.nl. Onze medewerkers staan  altijd voor u klaar met veel deskundigheid!

Neem contact op of plaats direct een bestelling als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaande prikklok!

Andere bezoekers bekeken

Prikklok kopen | Prikklokken | Projectregistratie | Smart building software | Tijdregistratie online kopen

Lees meer

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Van Bragt Time is dé specialist voor geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, maar ook het adres van een eenvoudige klassieke klok met kaart of  personeelsregistratie via een elektronisch klok in de Cloud.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor een prikklok en tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, prikklok in de Cloud.

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een complete softwareoplossing. Maar ook voor een eenvoudige prikklok en prikklokken in de Cloud. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor organisaties , groot en klein voor de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.