Selecteer een pagina

VAN BRAGT TIME

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u al jaren terecht voor gebruiksvriendelijk in eigen beheer ontwikkelde software oplossingen betreft TIJD, TOEGANG, PROJECTEN en SLIMME GEBOUWEN. 

​SOFTWARE OPLOSSINGEN

Wanneer u op zoekt bent naar een software oplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole of project- en orderregistratie, dan bent u bij Van Bragt Time aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in software ontwikkeling hebben wij Immotix Time-Advanced in eigen beheer ontwikkeld.

MODULE
TIJDREGISTRATIE

Met de tijdregistratie module van Immotix heeft u realtime inzicht in tijdregistratie, roosters en afwezigheden. Deze web-based module kan meegroeien met uw organisatie en bevat de mogelijkheid om te integreren met de andere modules van Immotix Time-Advanced.

MODULE TOEGANGSCONTROLE

De toegangscontrole module kan naadloos worden geïntegreerd met Immotix Time-Advanced. Via de veilige software verschaft u geselecteerde werknemers en leveranciers toegang tot uw panden / ruimtes op verschillende locaties met PIN of RFID-pas.

MODULE
ORDERS EN PROJECTEN

Het ingeven van orders, klantgegevens en/of afdelingsnummers, een duidelijk overzicht van gewerkte uren per order of per klant en de koppeling met diverse hardware zijn enkele mogelijkheden met de Orders en Projecten module. Uiteraard geïntegreerd met Immotix Time-Advanced.

MODULE
SLIMME GEBOUWEN

De smart building module van Immotix kan als stand-alone toepassing worden gebruikt of als onderdeel van Immotix Time-Advanced. Zo creëert u een intelligent systeem met onder andere tijdregistratie, toegangscontrole, projectregistratie, klimaatbeheersing, alarmsystemen, camerasystemen en brand meldsystemen.

 

​Immotix Time-Advanced

Met Immotix Time-Advanced haalt u een volledig en compleet tijdregistratie pakket in huis. Dankzij de flexibele opbouw past de software zich feilloos aan de omvang van uw bedrijf. De modules die worden geleverd zijn geschikt voor 10 tot 1000 medewerkers waardoor het pakket zich moeiteloos kan meegroeien met uw organisatie. Door het integreren van verschillende modules zoals toegangscontrole, slimme gebouwen en orders en projecten creëert u een intelligent systeem dat binnen haast iedere organisatie toepasbaar is.(Klik hier voor een korte product video Immotix Advanced)

Immotix Time-Advanced is web-based met de mogelijkheid tot een Cloud toepassing en is volledig realtime. De software bevat een onbeperkt aantal roosters die rekening houden met afronding, pauzes, overwerk en afwezigheden. Daarnaast zijn er vele terminals beschikbaar die een uiterst betrouwbare gegevensoverdracht waarborgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vingerscan (optioneel ook mogelijk via persoonlijke OV-chip en bankpas), PIN of RFID. Uiteraard kunnen alle systemen die door ons zijn geleverd (zie hier enige referenties) onderhouden worden waardoor een optimale werking van Immotix Time-Advanced gegarandeerd blijft.