Van Bragt Time levert geïntegreerde softwareoplossingen :

Tijdregistratie
Projectregistratie
Toegangscontrole
Smart building software ( brand, alarm, camera, toegang, tijdregistratie etc. geïntegreerd in een pakket ) )

Immotix Time Advanced is een volledig en compleet tijdregistratie pakket. Een uitgebreid pakket welke voor alle mogelijke situaties een oplossing kan bieden dankzij de flexibele opbouw.  Dit pakket wordt geleverd in modules van 10 tot 1000 medewerkers  waardoor Immotix Time Advanced tijdregistratie kan meegroeien met uw organisatie. Immotix Time is een compleet pakket en standaard voorzien van:
Realtime.
Onbeperkt aantal roosters.
Rooster rekening houdend met afrondingen, pauze’s, overwerk en afwezigheden
Afwezigheden welke onbeperkt kunnen worden aangemaakt.
Web-based.
Cloud toepassing mogelijk.

Optionele on-line toegangscontrole mogelijkheid.
Optionele on-line orderegistratie module.
Optionele integratie van pakket in Smart Building solution

Er zijn vele terminals beschikbaar die zorg dragen voor een uiterst betrouwbare overdracht van gegevens van en naar het softwarepakket. Dit kan door vingerscan, PIN of RFID  Alle door van Bragt  geleverde systemen kunnen worden onderhouden waardoor een juiste werking gewaarborgd is. Immotix Smart Building is volledig hardware onafhankelijk. Hierdoor kunnen we haast alle systemen integreren in een veilig en modern pakket.

Immotix TimeAdvanced kan als stand-allone oplossing worden toegepast en als een onderdeel van een Immotix smart buiding software pakket welke in een duidelijk overzicht vele systemen van verschillende hardwareleveranciers kan samenvoegen tot een intelligent systeem zoals :
Tijdregistratie.
Toegangscontrole
Project en orderregistratie.
Maatwerk.
Klimaatbeheersing.
Camerasystemen.
Alarmsystemen.
Brand meldsystemen.