Prikklokken

Van Bragt Electro heeft een ruim assortiment prikklokken voor uiteenlopende toepassingen. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een professioneel tijdregistratiesysteem of een model waarmee u eenvoudig uw orders kunt verwerken. Wij hebben prikklokken van bekende merken zoals Kings Power en Seiko. Zij staan bekend om hun technische kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Ons assortiment loopt uiteen van een degelijke eenvoudige prikklok tot een elektronisch tijdregistratiesysteem dat werkt met een vingerscan.

Prikklokken van uitmuntende kwaliteit

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van prikklokken. Vaak worden ze gebruikt als tijdregistratiesysteem voor uw werknemers. Wij hebben naast prikklokken ook moderne systemen. Bent u hier nieuwsgierig naar? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij begeleiden u zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Naast prikklokken kunt u ook bij ons terecht voorbeveiliging en software solutions. Onze alarmsystemen zij welbekend en vele bedrijven zijn u voorgegaan en hebben naar alle tevredenheid een systeem op maat aangeschaft. Ieder pand is anders en om deze reden is het belangrijk om persoonlijk advies op te vragen. Wij komen bij u langs en onderzoeken de beste optie voor u.

Webshop

Natuurlijk is het ook mogelijk om prikklokken en alarmsystemen online te bestellen in onze webshop. U treft hier een ruim assortiment aan met bekende merken. Wij stellen ons aanbod met zorg samen en letten hierbij op kwaliteit, duurzaamheid en een scherpe prijs. Neem contact op of plaats direct een bestelling als u op zoek bent naar prikklokken!