Software voor tijdsregistratie

Gebruiksvriendelijke en effectieve software voor tijdsregistratie, dat vindt u bij Van Bragt Electro. Onze web-based cloud toepassing beschikt over diverse terminals en staat garant voor een uiterst betrouwbare overdracht van gegevens van en naar het softwarepakket. Van Bracht Electro is niet alleen uw leverancier maar verzorgt ook graag advies op maat, de installatie en het onderhoud voor u. Hiermee bieden wij u het totaalpakket op het gebied van tijdregistratie!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Software voor tijdsregistratie: alles wat u zoekt in één pakket

Onze software voor tijdsregistratie kan meegroeien met uw organisatie. Of het nu gaat om tijdregistratie voor bedrijven met 10 medewerkers tot 1000: ons softwarepakket heeft alles in huis wat u zoekt. Het beschikt over een onbeperkt aantal roosters, afwezigheden redenen welke onbeperkt kunnen worden aangemaakt en realtime inzicht. Toegang kan worden verleend doormiddel van een vingerscan, Pin of RFID. Van Bragt Electro kan de geleverde systemen voor u onderhouden waardoor een optimale werking te allen tijde gewaarborgd is.

Meer informatie over onze mogelijkheden en onze software

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze software voor tijdsregistratie? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via het online contactformulier of stuur een e-mail naar info@vanbragttime.nl. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken door te bellen naar nummer 076 – 593 42 51.