Tijdregistratie software

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een gebruiksvriendelijk en eenvoudige tijdregistratie software voor zowel u als uw werknemers? Bij Van Bragt Time bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve software voor tijdregistratie van uw personeel. Wij vinden een betrouwbare aanpak zeer belangrijk en om dit te waarborgen gaan wij voor u aan de slag om het juiste product te ontwikkelen dat aansluit op uw wensen en behoeftes. Sinds 1995 is Van Bragt Time de partner voor tijdregistratie.

Tijdregistratie software, wij hebben alles in een pakket

Wij verzorgen de tijdregistratie voor uw werknemers of personeel aan de hand van onze simpele en eenvoudige software. De achterzijde van dit systeem is zeer gebruiksvriendelijk voor de organisatie, of het nu gaat over bedrijven met 10 medewerkers in dienst, of bedrijven tot 1000 werknemers. Het softwarepakket van Van Bragt Electro heeft alles wat u nodig heeft:

  • Onbeperkt aantal roosters;
  • De redenen van de afwezigheid van personeelsleden;
  • Realtime inzicht.

De toegang van de tijdregistratie kan door verschillende manieren worden verleend aan de werknemers en personeel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan:

  • Vingerscanner;
  • Een Pin;
  • RFID.

Van Bragt Electro kan de door u aangeschafte systemen onderhouden zodat een optimale werking van uw producten te waarborgen, wij staan ook voor service. Wij zijn pas tevreden wanneer u ook met een goed gevoel kijkt naar onze samenwerking.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar mogelijkheden van software voor uw tijdregistratie? Vraag onze ervaren en deskundige medewerkers om hulp binnen uw aankooptraject. Wij willen kwaliteit waarborgen en u voorzien in uw wensen en behoeftes, zodoende zorgen wij ook voor de nodige service voor de daadwerkelijke aankoop. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden over onze service? U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 076-593 42 51 of stuur een mail naar info@vanbragttime.nl. Onze specialisten staan u graag te woord om u verder te helpen.