Tikklok

Een tikklok voor uiteenlopende registraties vindt u bij Van Bragt Time. Wij hebben een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen. Met zorg hebben wij de beste modellen ingekocht. U treft bij ons systemen van bekende merken zoals Seiko en Kings Power. Zij staan bekend om hun hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Met een systeem houdt u eenvoudig bij wie binnen komt en naar buiten gaat. Daarnaast is een tikklok ook geschikt voor het registreren ban orders of het printen van bonnen.

Een tikklok voor uiteenlopende toepassingen

Prikklokken of tikklokken worden al geruime tijd gebruikt. In de jaren heeft de tekst zich verder ontwikkelt zodat het volledig is aangepast aan de moderne tijd. Onze systemen maken gebruik van de laatste technieken. Naast zeer geavanceerde modellen die gebruikmaken van een vingerscan kunt u bij ons ook terecht voor meer eenvoudige systemen. Alle soorten in ons assortiment zijn van uitmuntende kwaliteit en beschikbaar voor ene scherpe prijs. U bestelt eenvoudig het systeem van uw keuze in de webshop of u neemt contact op zodat wij u kunnen adviseren en de bestelling in orde maken.

Software solutions

Van Bragt Time bestaat sinds 1995 en heeft daardoor veel ervaring. Wij zijn blijven innoveren zodat we voor u de beste software solutions hebben. Wij werken nauw met u samen als u een oplossing op maat zoekt. Het is voor ons belangrijk dat de aanleg en het product naar wens is. Bent u op zoek naar een tikklok op maat? Neem dan contact op!