Time attendance

Time attendance is de registratie en het bijhouden van de tijd die medewerkers of personeelsleden aanwezig zijn binnen de organisatie. Bij Van Bragt Electro zijn er software en producten die het mogelijk maken om achteraf op gemakkelijke manier het aanwezigheidscijfer zichtbaar te maken. Met de software van Van Bragt Electro kunnen aan de hand van duidelijke en overzichtelijke rapportages de specificaties bekeken worden, van het aanwezigheidspercentage van uw werknemers.

Time attendance, iets voor uw organisatie?

Time attendance is een middel om een duidelijk inzicht te krijgen in de bezetting, beschikbaarheid en capaciteit te krijgen van uw personeel. Door middel van het tijdregistratie pakket van Van Bragt Electro is dat ook mogelijk voor uw organisatie. Dit pakket is beschikbaar voor bedrijven vanaf 10 personen tot aan organisaties waar 1000 werknemers werken. Van Bragt Electro hanteert het Immotix Time product binnen het assortiment, voordelen van dit pakket zijn onder andere:

  • Onbeperkt aantal roosters;
  • Cloud toepassing;
  • Toegangscontrole;
  • Onbeperkt aantal afwezigheden;
  • Orderregistratie module.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot de time attendance? Onze deskundige medewerkers helpen u graag met de mogelijkheden binnen ons assortiment. Voor advies of andere vragen kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 076-593 42 51. Onze medewerkers staan u graag te woord!