ZKteco

Kies voor eenvoudig toegangs- en/of tijdsbeheer met de ZKteco oplossing van Van Bragt Time. Dit zeer veelzijdige tijdregistratiepakket biedt alle mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole. Het is mogelijk om via alle aangesloten werkstations de toegangen te controleren voor extra gemak én overzicht. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

ZKteco toegangsbeheer: dé oplossing voor optimale controle

Met de keuze voor de oplossing van ZKteco is de aanwezigheid van personen in beveiligde zones, welke hier niet toe bevoegd zijn, verleden tijd. Wanneer er veel in- en uitgangen dienen te worden gecontroleerd biedt dit geautomatiseerde systeem een uitkomst. Bewaak deuren met behulp van een Proximity key, badge, pin of eventueel een vingerlezer. Daarnaast is de oplossing van ZKteco leverbaar met LAN, RS 232 en RS485 communicatiemogelijkheden.

Wij zijn u graag optimaal van dienst

Het team van Van Bragt Electro is uw specialist op het gebied van tijd- en toegangscontrole en voorziet u graag van advies op maat zodat u het beste uit ons product kunt halen. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 076 – 593 42 51. Bekijk ook eens onze andere oplossingen voor toegangs- en/of tijdregistratie. Wij zijn u graag zo optimaal mogelijk van dienst.