Selecteer een pagina

Aanwezigheidsregistratie

Kies voor aanwezigheidsregistratie binnen uw bedrijf. Van Bragt Time zorgt ervoor dat u precies ziet welke personeelsleden aanwezig zijn binnen uw organisatie. Door de kwalitatieve hoogstaande producten van Van Bragt Time bent u verzekerd van producten die jarenlang meegaan en gebruiksvriendelijk zijn voor zowel de werkgever als de werknemer. De achterzijde van de apparatuur van de aanwezigheidsregistratie is overzichtelijk en zorgt voor duidelijke beeld zodat u goed kunt zien welke personeelsleden er wel of niet zijn.

Van Bragt Time verzorgd uw aanwezigheidsregistratie

Door de service en hoogstaande kwaliteiten die Van Bragt Electro gebruikt voor de installatie van bijvoorbeeld de aanwezigheidsregistratie kan de waarborging van kwaliteit gegarandeerd worden. Wij vinden het belangrijk dat u met een tevreden gevoel terugkijkt naar onze samenwerking. Hierbij speelt een persoonlijke aanpak een grote rol. Met deze persoonlijke aanpak willen wij u zo goed mogelijk bedienen in uw wensen en behoeftes.

Service en hoogstaande kwaliteit, hand in hand bij Van Bragt Time

Persoonlijke service en hoogstaande kwaliteit van de producten zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden bij Van Bragt Time. Wanneer u bijvoorbeeld aanwezigheidsregistratie wilt installeren binnen uw organisatie kan dit vakkundig worden geplaatst door een van onze ervaren medewerkers. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 076-593 42 51. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder met uw probleem.

Het beste systeem voor aanwezigheidsregistratie

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een goed, betrouwbaar systeem dat ingezet kan worden voor aanwezigheidsregistratie? We hebben bij Van Bragt Time een eigen pakket ontwikkeld waarmee u dit eenvoudig en betrouwbaar in de gaten kunt houden. Onze software, die Immotix heet, is daarbij uit te breiden met verschillende modules. Zo hebben wij een module tijdsregistratie, waarmee u realtime inzicht heeft in de aanwezigheid van de mensen die voor u werken. U heeft dan ook gelijk zicht op de roosters van uw personeel, alsmede eventuele afwezigheid. Deze modules zijn daarbij aan te schaffen bij ons voor verschillende hoeveelheden medewerkers.

Andere bezoekers bekeken

Immotix | Klok kopen | Led en wandklokken kopen | Led klok