Immotix

Van Bragt Time is uw leverancier van Immotix. Met dit open platform koppelt u apparatuur aan de ICT omgeving. Het resultaat is een slim gebouw. Gebruikers krijgen toegang tot verschillende functies die het gebouw of de toepassing biedt. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met Immotix uiteenlopende systemen, elektronica en apparaten naadloos integreren

Bij Immotix staat het koppelen en integreren van uiteenlopende systemen en/of apparaten, elektronica waarbij de gebruikers het uitgangspunt vormen, centraal. Hierdoor wordt uw gebouw niet alleen slimmer maar ook veiliger. Het aansluiten van klimaatsystemen, toegangssystemen, alarmsystemen en verlichting. Het kan allemaal. De mogelijkheden zijn divers en kunnen geheel op uw wensen en voorkeuren worden afgestemd. De specialisten van Van Bragt Electro beschikken over jarenlange ervaring met smart building solutions. Ze geven u graag meer informatie over de mogelijkheden en voorzien u graag van advies op maat.

Meer weten: neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Immotix? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 076 – 593 42 51.