Koppeling van uw toegangscontrole systeem met Immotix Smart Building :

Ons moderne Immotix softwarepakket kent buiten de tijd-order en toegang functies meerdere modules welke het een veelzijdig en flexibele oplossing bied en vele in uw gebouw aanwezig zijnde faciliteiten koppelt.

Er zijn al een aantal toegang systemen reeds gekoppeld met Immotix waarbij u plattegronden en namen kunt invoegen waardoor u direct op uw PC scherm kunt zien waar een storing of inbraakalarm is. Hierdoor kunnen direct de juiste personen naar de juiste locatie worden gedirigeerd.

Reeds gekoppelde systemen :
Dionis, Ladon
Assa-Abloy

Van Bragt Beveiliging kunt u adviseren bij de juiste keuze van toegang.

Indien u toegang tot bepaalde ruimtes of delen van uw bedrijf wil beperken tot alleen medewerkers met voldoende autorisatie is toegangscontrole het middel bij uitstek. Toegangscontrole kan al erg éénvoudig toegepast worden door middel van een code bediendeel of intercom voor een enkele deur waardoor toegang voor onbevoegden niet mogelijk is.

Eenvoudig toegang verlenen op een of meerdere deuren zonder hak of breekwerk
Erg actueel is momenteel de toegang te controleren bij horeca en kinderdagverblijven.
Hiervoor hebben een eenvoudige oplossing waarbij het mogelijk is d.m.v. code/RFID of vingerscan de toegang te verletoegangscontrolenen tot een ruimte.

Toegang verlenen via vingerscan of RFID is via het smart lock systeem een ideale situatie voor alle typen deuren waarbij het gehele deurbeslag wordt vervangen waardoor geen breek noodzakelijk is.

Eenvoudige snelle plaatsing op bestaande deuren met mogelijkhedenzoals USB, Vingerscan, RFID. Er zijn zeer veel verschillende afmetingen betreft deurbeslag en sloten. Neemt u gerust contact met ons op betreft het plaatsen van Smart-Lock op uw deuren.

 

Volledige controle over alle toegangen
Indien er veel in en uitgangen dienen te worden bewaakt waar veel personen in en uit gaan is een geautomatiseerd sysmartlock 7000steem de ideale oplossing. Hierbij wordt elke te bewaken deur voorzien van een proximity of vingerlezer, en in combinatie met software kunt u de toegangen beheren. Indien u op zoek bent naar een volledig toegangscontrole systeem met volledig geautomatiseerd systeem , zie dan ons item uitgebreide toegangsbeheer.

IMMOTIX of ZK-teco tijd en / of toegangsbeheer,

Toegangscontrole voor integratie in Immotix Time. Hierdoor ontstaat een zeer veelzijdig tijdregistratie pakket met alle mogelijkheden van toegangscontrole. Voor registratie en beheer van één of alle toegangen is het mogelijk op alle aangesloten werkstations de toegangen te controleren. Door een onbeperkt aantal roosters is het per persoon of groep in te geven wanneer een medewerker of bezoeker toegang heeft of niet. Geen onbevoegde personen in beveiligde zones met vele mogelijkheden:

Proximity key of badge eventueel in combinatie met PIN code en vingerscan.
Alle toegangen zijn On-line beschikbaar op alle aangesloten PC’s.
Onbeperkte historie van alle toegangen per leespunt.
Vrij in te geven benamingen van ruimtes.
In een off-line situatie blijven de toegangen beschikbaar.
Leverbaar met LAN, RS 232 en RS485 communicatiemogelijkheden.

TERUG NAAR SOFTWARE SOLUTIONS

Toegangscontrole

Van Bragt Electro heeft uiteenlopende toepassingen die zorgen voor een juiste toegangscontrole. Met onze software solutions maakt u gebruik van een handige vorm van tijdsregistratie die ook doeltreffend de veiligheid garandeert. U houdt precies bij wie er bij uw bedrijf binnenkomt of verlaat. Toegangscontrole wordt in uiteenlopende branches toegepast. Onze klanten zijn werkzaam in verschillende branches. Tijdcontrolesystemen worden veel toegepast bij grote organisaties en bijvoorbeeld in werkplaatsen. Wij leveren kwaliteit voor iedere toepassing.

De juiste toegangscontrole inzetten

Sinds ons bestaan in 1995 hebben wij veel ervaring opgedaan met beveiligingsystemen en tijdregistratie. Door te blijven innoveren is onze kennis een combinatie tussen ervaring  toepassing van nieuwe technieken. Wij bieden een uitgebreide service waarbij we ook systemen op maat leveren. We komen dan bij u langs om uw pand in kaart te brengen en geven u advies over de beste systemen voor u. Een goede beveiliging is een samenspel tussen controle en voorkomen. Door een toegangscontrole houdt u bij wie binnenkomt of het pand verlaat. Hierdoor houdt u het overzicht. Een alarmsysteem zorgt dat niemand binnen kan dringen op het moment dat het bedrijf gesloten is. Daarbij bieden wij ook kluizen zodat de meest waardevolle items goed opgeborgen kunnen worden. Wij hebben oplossingen die zowel inbraak- als brandwerend zijn. Vraag naar de mogelijkheden en zet de juiste middelen in voor een optimale beveiliging.

 

Bestel direct een goed systeem voor toegangscontrole of neem contact op voor meer informatie!