Tijdregistratie en/ of toegang via Vingerscanner

U wilt uw tijdsregistratie of aanwezigheidsregistratie laten controleren door middel van een vingerscanner? Bij Van Bragt Electro is dat geen probleem. Voor verschillende registraties kan er gekozen worden uit verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan een code, maar ook de vingerscanner. Onze scanners zijn veilig en zijn met de juiste zorg geïmplementeerd binnen uw organisatie. Hierbij zijn uw wensen natuurlijk zeer belangrijk, uw wensen en behoeftes vormen de rode draad van het plaatsen van uw systemen.

Is een vingerscanner een optie voor u?

Wilt u sommige zaken binnen uw organisatie beter in kaart brengen? Aan de hand van verschillende systemen en software is dat geen probleem, maar op welke manier kiest u ervoor om dit te controleren? Dit kan via een vingerscanner, maar er zijn ook meerdere andere mogelijkheden. Er zijn verschillende systemen waar een vingerscan mee verbonden kan zijn, dit zijn onder andere:

  • Geautomatiseerde toegangsregistratie;
  • Tijdsregistratie;

Meer inzicht in uw organisatie

Wilt u meer inzicht in uw organisatie? Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van producten die van Bragt Electro levert? Wij zorgen ervoor dat door tijdsregistratie, projectregistratie en toegangsbeheer aan de hand van controle via een vingerscanner of pin u een beter beeld krijgt van uw organisatie. Voor een afspraak of vragen kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 076-593 42 51. Wij staan u graag te woord!

Andere bezoekers bekeken

Zkteco | Aanwezigheidsregistratie | Immotix | Klok kopen