Selecteer een pagina

Urenregistratie

U wilt de uren van uw personeel registreren aan de hand van een urenregistratie. Van Bragt Electro zorgt ervoor dat de urenverantwoording van uw organisatie overzichtelijk wordt gemaakt aan de hand van duidelijke cijfers. De producten die geleverd worden door Van Bragt Electro zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is het gebruik van een tijdsregistratie eenvoudig en het installeren kan in eigen beheer gedaan worden. Wij kunnen echter ook de installatie voor u verzorgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Urenregistratie voor uw organisatie

U wilt de uren registreren van uw personeelsleden en in een overzichtelijk geheel kunnen bekijken. Het VBETIME-Lite tijdregistratie pakket van Van Bragt Electro kan dit voor u verwezenlijken. Voordelen van dit registratie pakket ten behoeve van de urenverantwoording zijn onder andere:

  • Registratie kan gemakkelijk via een RFID-sleutel, pincode of vingerscan;
  • Interne batterij voor RTC en geheugen;
  • Duidelijke en overzichtelijke rapporten gemaakt aan de hand van de cijfers uit de urenregistratie;
  • Eenvoudig programma om in te werken, of u kunt ervoor kiezen om direct naar Excel te exporteren;
  • De functionaliteiten zijn gelijk aan die van een eenvoudige prikklok. Echter zijn deze wel gekoppeld aan de voordelen van het gebruiksgemak van een computer, een ideale vorm van urenverantwoording.

De uren registreren van uw personeelsleden

Aan de hand van het VBETIME-Lite tijdsregistratie pakket wordt er gezorgd dat er op een duidelijke, systematische en overzichtelijke manier informatie wordt weergegeven. U heeft duidelijke rapportage op het gebied van de urenregistratie van uw personeel. In combinatie met het eenvoudige gebruik van het apparaat is dit voor veel organisaties zeker een verrijking.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van de urenverantwoording binnen uw organisatie? Onze producten staan voor hoge kwaliteit en ditzelfde geldt voor de service die wij hanteren. Wij vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking en dat u op eenvoudige wijze uren van uw personeel kan registreren. Voor vragen bereikt u ons via 076-593 42 51, u vult het online contactformulier in of u stuurt een e-mail naar info@vanbragttime.nl

Andere bezoekers bekeken

Vingerscanner | Zkteco | Tijdregistratie online kopen | Immotix