Selecteer een pagina

Tijdregistratie systeem

Van Bragt Electro is uw leverancier van een tijdregistratiesysteem. U heeft bij ons een ruime keuze uit diverse prikklokken voor tijd- en orderregistratie. U vindt bij ons voor elke toepassing gegarandeerd het juiste tijdregistratiesysteem. Van eenvoudige tot volledig geautomatiseerde tijdregistratie; het kan allemaal. Uiteraard geheel afgestemd op uw wensen en voorkeuren.

Tijdregistratie systeem van alle gemakken voorzien

Maak kennis met Immotex Time and Acces. Dit is een volledig en compleet tijdregistratiepakket. Dankzij de flexibele opbouw sluit het product aan bij diverse toepassingen. Het kan worden geleverd in modules van 10 tot 1000 medewerkers. Zo groeit het pakket mee met uw organisatie en dat is wel zo gemakkelijk. Daarnaast is het pakket:

  • Een web-based cloudoplossing;
  • Beschikt het over een optionele on-line toegangscontrolemogelijkheid;
  • Beschikt het over een optionele on-line orderregistratiemodule;
  • Beschikking over een onbeperkt aantal roosters;
  • Realtime inzicht.

Immotix Time is een onderdeel van het Smart Building Pakket. Dat betekend dat er diverse systemen van verschillende hardware leveranciers aan kunnen worden toegevoegd. Het resultaat is een intelligent systeem waarin meerdere toepassingen zijn geïntegreerd. Tijdregistratie aangevuld met toegangscontrole en klimaatbeheersing; het is slechts een greep uit de mogelijkheden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar 076 – 593 42 51.