Tijd registreren

Van Bragt Electro is uw partner als het gaat om tijd registreren. U bepaalt wie, wanneer en waar toegang heeft. Kiest u voor eenvoudige tijdregistratie of een volledig geautomatiseerde oplossing? Van der Bragt Electro adviseer, levert en onderhoudt.

Tijd registreren met onze Immotix Time oplossing

Immotixis een zeer doeltreffende oplossing om tijd mee te registreren en bovendien bijzonder doeltreffend. Het is de elektronische vervanger van de prikklok. Voorzien van divers terminals welke communiceren via USB of TC/IP of zelfs stand alone. Het aanmelden van personeel kan op diverse manieren waaronder PIN, vingerscan of proximity. Indien gewenst verzorgen wij de installatie van het aanmeldsysteem van uw keuze graag voor u. U heeft bij ons keuze uit VBETIME-Lite en VBETIME-Excel om de tijd te registeren. Bij deze laatste versie is een USB-stick voldoende om met het systeem te werken. Boekingen worden direct naar Excel geïmporteerd. Hiermee is tijdregistratiesoftware overbodig. Uiteraard is ons in eigen beheer ontwikkeld pakket Immotix het systeem voor complexe oplossingen.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wij nemen graag uw wensen en voorkeuren op het gebied van tijd registreren met u door en bieden u een passende oplossing. Neemt u voor meer informatie over onze producten en tarieven gerust contact met ons op door te bellen naar 076 – 593 42 51.