Home » Stempelklok

Stempelklok

Een stempelklok die uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid koopt u bij Van Bragt Time! Wij kopen met zorg de beste modellen in en letten daarbij op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast bieden wij een uitstekende service. Wij hebben een uitgebreid assortiment prikklokken voor uiteenlopende doeleinden. Of u nu een goed systeem zoekt om uw orders te verwerken of een tijdsregistratiesysteem wilt plaatsen, wij maken het mogelijk!

Een stempelklok die aan uw wensen voldoet

Een prikklok wordt ook wel aangemerkt als stempelklok en is geschikt voor uiteenlopende bedrijven. Onze klanten zijn werkzaam in verschillende branches zoals autogarages en zware industrieën. Een stempelklok is zeer gebruiksvriendelijk en een eenvoudige manier om de in en uitloop binnen uw organisatie te registreren. Daarbij is het ook zeer geschikt voor het opstellen van bonnen of loterijkaarten. Een stempelklok is een eenvoudige manier van tijdregistratie. Moderne systemen registreren en beveiligen uw pand. Het meest uitgebreide model maakt gebruik van een vingerscan en netwerk terminal.

Webshop

Een stempelklok bestelt u eenvoudig online. Onze webshop toont de volledige collectie. Het proces wijst zich vanzelf. U maakt een keuze en plaatst deze in uw winkelmand, vervolgens vult u de gevraagde gegevens in en kiest een betaalmethode. Nadat de bestelling bij ons bekend is maken wij het in orde voor verzending. Indien u voor 12:00 uur een bestelling plaatst verzenden wij deze binnen 24 uur. Bij Van Bragt Time krijgt u de beste service en treft u allen kwaliteitsproducten aan.

Bent u op zoek naar een stempelklok van uitstekende kwaliteit? Zoek niet verder en plaats een bestelling!