Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Stempelklok

Een stempelklok die uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid koopt u bij Van Bragt Time! Wij kopen met zorg de beste modellen in en letten daarbij op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast bieden wij een uitstekende service. Wij hebben een uitgebreid assortiment prikklokken voor uiteenlopende doeleinden. Of u nu een goed systeem zoekt om uw orders te verwerken of een tijdsregistratiesysteem wilt plaatsen, wij maken het mogelijk!

Een stempelklok die aan uw wensen voldoet

Een prikklok wordt ook wel aangemerkt als stempelklok en is geschikt voor uiteenlopende bedrijven. Onze klanten zijn werkzaam in verschillende branches zoals autogarages en zware industrieën. Een stempelklok is zeer gebruiksvriendelijk en een eenvoudige manier om de in en uitloop binnen uw organisatie te registreren. Daarbij is het ook zeer geschikt voor het opstellen van bonnen of loterijkaarten. Een stempelklok is een eenvoudige manier van tijdregistratie. Moderne systemen registreren en beveiligen uw pand. Het meest uitgebreide model maakt gebruik van een vingerscan en netwerk terminal.

Webshop

Een stempelklok bestelt u eenvoudig online. Onze webshop toont de volledige collectie. Het proces wijst zich vanzelf. U maakt een keuze en plaatst deze in uw winkelmand, vervolgens vult u de gevraagde gegevens in en kiest een betaalmethode. Nadat de bestelling bij ons bekend is maken wij het in orde voor verzending. Indien u voor 12:00 uur een bestelling plaatst verzenden wij deze binnen 24 uur. Bij Van Bragt Time krijgt u de beste service en treft u allen kwaliteitsproducten aan.

Bent u op zoek naar een stempelklok van uitstekende kwaliteit? Zoek niet verder en plaats een bestelling!

Andere bezoekers bekeken

Tijd registreren | Tijdregistratie | Tijdregistratie kopen | Tijdregistratie software |Tijdregistratie systeem

Lees meer

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.