Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Met goede personeelsregistratie altijd op de hoogte van de personeelsaanwezigheid

In kleine bedrijven is officiële personeelsregistratie misschien minder nodig. Bij grote bedrijven daarentegen, heeft u een goede personeelsregistratie nodig. Met veel personeelsleden is het lastig om goed overzicht te houden van de gewerkte uren, verlofuren, ziekte-uren en overwerkuren. Toch verwachten uw werknemers op tijd hun salaris en goede overzichten van bijvoorbeeld overwerk- en verlofuren. Van Bragt Time kan u helpen bij het opzetten van een goede personeelsregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een compleet urenregistratiesysteem, zoals prikklokken en goede software. Hiermee loopt uw personeelsregistratie nooit meer in de soep.

Een personeelsregistratiesysteem van Van Bragt Time

Een goed personeelsregistratiesysteem begint met het goed registreren van personeel. Dit bereikt u het gemakkelijkste met een prikklok. U heeft bij ons de keuze uit een klassieke prikklok waarbij personeel zich registreert door middel van een week- of maandkaart en een elektronische prikklok. Hiermee biedt u een hypermoderne wijze van registratie aan met een badge, vingerafdruk of gezichtsherkenning. De uren worden vervolgens opgeslagen in een softwareprogramma. Hiervoor hebben wij een eigen softwaremodule ontwikkeld. De module biedt u veel mogelijkheden. Ten eerste uiteraard een compleet overzicht van de gewerkte uren en waar u altijd inzicht in heeft. Maar onze software biedt ook de mogelijkheden voor het maken van roosters en overzichten van overwerkuren, afwezigheidsuren of verlofuren.

Met personeelsregistratiesystemen komt u verder

De mogelijkheden van personeelsregistratiesystemen zijn vrijwel onbeperkt. Het grote voordeel van een dergelijk systeem is dat u altijd een goed overzicht heeft van wanneer uw personeel heeft gewerkt, wanneer zij afwezig zijn en hoeveel overuren zij gedraaid hebben. Met de softwaremodule van Van Bragt Time heeft u bovendien vele mogelijkheden om de gegevens te analyseren door middel van overzichten. Wij bieden tevens koppelingen aan naar uw salarispakket, zodat dubbele invoer van gegevens niet meer nodig is en fouten nagenoeg niet meer voorkomen.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.