Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Met een tijdregistratiesysteem gaat de urenverwerking een stuk sneller

Uw tijdregistratie volledig geautomatiseerd? Dit is tegenwoordig heel goed mogelijk met moderne software. Zo levert Van Bragt Time de softwaremodule ‘Immotax Time-Advanced’. Omdat wij ons al meer dan 20 jaar bezighouden met tijdregistratiesystemen, weten wij wat hierbij komt kijken. Hiervoor hebben wij een softwareprogramma gebouwd waarmee u flexibel bent en uw tijdregistratie volledig kunt automatiseren. De module is te integreren met een prikklok, die u ook bij ons kunt verkrijgen. Hierdoor is het zelfs mogelijk om uw uren te registeren met gezichtsherkenning of een vingerafdruk. De geregistreerde gegevens worden rechtstreeks in het softwarepakket opgeslagen zonder dat werknemers zelf urenbriefjes hoeven in te leveren.

Optimale tijdregistratiesystemen met voldoende uitbreidingsmogelijkheden

Met Immotax Time-Advanced heeft u een volledig pakket voor tijdregistratie en zijn andere toepassingen niet meer nodig, zoals met andere tijdregistratiesystemen vaak wel het geval is. U kunt onbeperkt uitbreiden met modules van 10 tot wel 1.000 medewerkers die met het systeem geregistreerd kunnen worden. Is uw bedrijf dus groeiende, dan groeit het softwarepakket met u mee. U krijgt volledig overzicht over het gedrag van uw medewerkers. U kunt zien of medewerkers te laat zijn, te vroeg vertrekken, vrij of ziek zijn en ook de overwerkuren worden netjes geregistreerd. De software kan gemakkelijk gekoppeld worden aan een prikklok en alle gegevens zijn te integreren in uw HR en salarispakket. Dit scheelt u veel werk en fouten door dubbele invoer worden voorkomen.

Uw systeem tijdregistratie aanschaffen bij Van Bragt Time

Van Bragt Time is al meer dan 20 jaar specialist in alles wat met tijdregistratie te maken heeft. Met ons zelf ontwikkelde software, zet u een stap verder in de automatisering van uw tijdregistratie. Het systeem is gemakkelijk uit te breiden met onze andere modules voor toegangscontrole, de module orders en projecten en de module slimme gebouwen. Wilt u meer weten over ons systeem voor tijdregistratie en wat dit systeem voor uw bedrijf inhoudt? Neem dan contact met ons op om u uitgebreid te laten informeren.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.