Home » Led klok groot

Led klok groot

Voor een duidelijke en nauwkeurige weergave van de tijd binnen uw organisatie of bedrijfspand kiest u voor een led klok die groot van formaat is. U gaat naar Van Bragt Time voor meerdere soorten led klokken, deze klokken zijn multifunctioneel en daarnaast zijn ze ook direct leverbaar uit de voorraad. Met verschillende groottes, functies en designs zijn er genoeg mogelijkheden om een led klok te kopen die het beste past bij uw organisatie, van groot tot klein.

Een multifunctionele led klok, meerdere soorten van groot tot klein

Sinds 1995 worden er al verschillende soorten led klokken verkocht door Van Bragt Time. Dit doen we al jarenlang met dezelfde persoonlijke zorg en kwaliteit. Binnen het assortiment led klokken vallen onder andere:

  • Elektronische klokken;
  • Digitale klokken.

Deze klokken zorgen dat de tijd op moderne wijze wordt weergegeven en geven daarnaast ook de datum weer, dit met een groene of rode led verlichting. Ook voor verschillende maten voor uw led klok kunt u bij ons terecht, van groot tot klein, Van Bragt Time heeft het allemaal binnen het assortiment.

Zijn er nog bepaalde onduidelijkheden?

Heeft u nog vragen over ons assortiment van de led klok of andere producten in onze shop? Wij helpen u graag met al uw vragen en zorgen ervoor dat u op juiste en persoonlijke manier wordt geholpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 076-593 42 51. Met de vakkundigheid van onze medewerkers garanderen wij dat u op een persoonlijke manier wordt geholpen bij het vinden van een juist product.

Andere bezoekers bekeken

Ledklok | Lichtkrant | Orderregistratie | Prikklok | Prikklok kopen