Van Bragt Time

Ontdek de LED Klok groot van Van Bragt Time. Ervaring sinds 1995 betreft levering en service van diverse LED-klokken voor buiten en binnen. Vele afmetingen en kleuren leverbaar.

Van Bragt Time

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan Ledklok groot, prikklokken en accessoires.

Led klok groot

Bent u op zoek naar een led klok groot of klein van RGB Technology? Dan bent u bij Van Bragt Time aan het juiste adres. ​Voor een duidelijke en nauwkeurige weergave van de tijd binnen uw organisatie of bedrijfspand kiest u voor een led klok groot met het juiste formaat. Bij Van Bragt Time vindt u meerdere soorten led klokken, deze klokken zijn multifunctioneel en daarnaast zijn de meeste led klokken ook direct leverbaar uit de voorraad. Met verschillende groottes, functies en designs zijn er genoeg mogelijkheden om een led klok te kopen die het beste past bij uw organisatie, van groot tot klein. zie ook: Prikklok , Ledklok

Multifunctionele led klok, groot of klein

Sinds 1995 worden er al verschillende soorten led klokken groot verkocht door Van Bragt Time. Dit doen we al jarenlang met dezelfde persoonlijke zorg en kwaliteit. Binnen het assortiment led klokken van RGB Technology vallen onder andere:

  • Elektronische LED klokken groot;
  • Digitale LED klokken.
  • Grote digitale led klokken groot
  • Temperatuur weergave
  • GPS module voor altijd de juiste tijd

Deze klokken zorgen dat de tijd op moderne wijze wordt weergegeven en geven daarnaast ook de datum en optioneel de temperatuur weer, dit met een groene of rode led verlichting. Ook voor verschillende maten voor uw led klok kunt u bij ons terecht, van groot tot klein, Van Bragt Time heeft het allemaal binnen het assortiment.

Ons assortiment led klokken groot van RGB Technology

In ons assortiment led klokken hebben we zowel industriële metalen (RVS) uitvoeringen of standaard uitvoeringen voor binnen en buiten. Ook kunt u uw eigen led klok groot samenstellen zodat deze perfect past bij uw organisatie. Onze led klokken hebben een scherpe prijs waardoor we voor ieder budget de juiste oplossing hebben en daarnaast bent u bij ons verzekerd van een snelle levering.

Zijn er nog bepaalde onduidelijkheden?

Dus bent u op zoek naar een led klok groot of klein, binnen of buiten, wij hebben het allemaal. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag met al uw vragen en zorgen ervoor dat u op juiste en persoonlijke manier wordt geholpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer :076-593 42 51. Met de vakkundigheid van onze medewerkers garanderen wij dat u op een persoonlijke manier wordt geholpen bij het vinden van een juist product.

Een grote LED klok kopen voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een LED klok in groot formaat kan leveren? Dan bent u bij Van Bragt Time aan het juiste adres. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal verschillende klokken voor u klaarstaan, waarmee u zonder problemen de tijd af kunt lezen. Een dergelijke klok is handig in uw bedrijf, zodat mensen altijd in een oogopslag weten hoe laat het is. Indien u hier meer over wilt weten, of een van onze klokken wilt kiezen, dan kunt u altijd even een kijkje nemen in de webshop op deze website. Hier hebben wij al onze verschillende klokken PrikklokLedklok in klaarstaan voor u.

Andere bezoekers bekeken

Ledklok | Lichtkrant | Orderregistratie | Prikklok | Prikklok kopen

 

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Bij Van Bragt Time, dé specialist voor tijdregistratie van eenvoudige prikklok / led klok of ledklok groot tot geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie en led-klokken. De software is in de Cloud of in de hardware beschikbaar.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken en vele modellen prikklokken

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires. Deze zijn in onze webshop beschikbaar. Als u vragen heeft kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Voor wie

Wij bieden oplossingen voor alle LED-klokken aan voor alle sectoren, zoals de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses. koel -en vrieshuizen en de agrarische sector.