Lichtkrant

Wanneer u op zoek bent naar en led lichtkrant kunt u terecht bij Van Bragt Electro. Bij ons wordt er gezorgd dat u op een persoonlijke manier wordt geholpen om de led lichtkrant te vinden die precies bij past bij de wensen en behoeftes van uw organisatie. De lichtkranten die worden geleverd door Van Bragt Electro zorgen voor een zeer hoge attentiewaarde. Dit zorgt ervoor dat de gecommuniceerde content nog beter opvalt bij uw publiek.

Uw informatie kenbaar door middel van een led lichtkrant

Uw informatie kunt u op een opvallende manier kenbaar laten maken door middel van een led lichtkrant, deze zorgt ervoor dat u met een wow factor uw content kan communiceren. De mogelijkheid van het plaatsen van content kan via een koppeling via een LAN Of GSM aan een netwerk. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om de bediening plaats te laten vinden via een app.

Opvallen met een wow factor

Wilt u uw content laten opvallen met een wow factor? Dat kan via een led lichtkrant verzorgd door Van Bragt Time. Wij zorgen dat u het juiste uithangbord krijgt! Door onze persoonlijke aanpak wordt er geluisterd wat precies uw wensen en behoeftes zijn en zodoende wordt er gekeken welk product het beste bij u past. Wij hopen u snel eens te spreken en samen te bekijken wat onze mogelijkheden zijn. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 076-593 42 51. Hopelijk spreken we u snel!