Van Bragt Time

Ontdek de LED-Klokken van Van Bragt Time. Ervaring sinds 1995 betreft levering en service van diverse LED-klokken voor buiten en binnen. Vele afmetingen en kleuren leverbaar.

Van Bragt Time

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

 ​

Digitale klok RGB Technology

Bent u op zoek naar een digitale klok groot of klein van RGB Technology voor gebruik binnen of buiten? Dan bent u bij Van Bragt Time aan het juiste adres. ​Voor een duidelijke en nauwkeurige weergave van de tijd binnen uw organisatie of bedrijfspand kiest u voor een ledklok met het juiste formaat. Bij Van Bragt Time vindt u meerdere soorten led klokken, deze digitale klokken zijn multifunctioneel en daarnaast zijn de meeste digitale ledklokken ook direct leverbaar uit de voorraad. Met verschillende groottes, functies en designs zijn er genoeg mogelijkheden om een led klok te kopen die het beste past bij uw organisatie, van groot tot klein.
zie ook: Prikklok , Ledklok

Digitale klok, groot of klein

Sinds 1995 worden er al verschillende soorten led klokken verkocht door Van Bragt Time. Dit doen we al jarenlang met dezelfde persoonlijke zorg en kwaliteit. Binnen het assortiment buitenklokken led klokken van RGB Technology vallen onder andere:

  • Elektronische klokken;
  • Digitale klokken.
  • Grote digitale led klokken

Deze klokken zorgen dat de tijd op moderne wijze wordt weergegeven en geven daarnaast ook de datum en optioneel de temperatuur weer, dit met een groene of rode led verlichting. Ook voor verschillende maten voor uw led klok kunt u bij ons terecht, van groot tot klein, Van Bragt Time heeft het allemaal binnen het assortiment.

Ons assortiment digitale klokken

In ons assortiment led klokken hebben we zowel industriële metalen (RVS) uitvoeringen of standaard uitvoeringen voor binnen en buiten. Ook kunt u uw eigen led klok samenstellen zodat deze perfect past bij uw organisatie. Onze led klokken hebben een scherpe prijs waardoor we voor ieder budget de juiste oplossing hebben en daarnaast bent u bij ons verzekerd van een snelle levering.

Zijn er nog bepaalde onduidelijkheden?

Dus bent u op zoek naar een ledklok groot of klein, binnen of buiten, wij hebben het allemaal. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag met al uw vragen en zorgen ervoor dat u op juiste en persoonlijke manier wordt geholpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer:076-593 42 51. Met de vakkundigheid van onze medewerkers garanderen wij dat u op een persoonlijke manier wordt geholpen bij het vinden van een juist product.

Een grote LED klok kopen of digitale klok

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een digitale LED-klok in groot formaat kan leveren? Dan bent u bij Van Bragt Time aan het juiste adres. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal verschillende klokken voor u klaarstaan, waarmee u zonder problemen de tijd af kunt lezen. Een dergelijke klok is handig in uw bedrijf, zodat mensen altijd in een oogopslag weten hoe laat het is. Indien u hier meer over wilt weten, of een van onze klokken wilt kiezen, dan kunt u altijd even een kijkje nemen in de webshop op deze website. Hier hebben wij al onze verschillende digitale klokken in klaarstaan voor u.

Andere bezoekers bekeken

Ledklok | Lichtkrant | Orderregistratie | Prikklok | Prikklok kopen

 

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Van Bragt Time levert digitale led klokken maar ook al jaren tijdregistratie voor kleine en grote organisaties. Softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als stand allone of in de cloud.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions.

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires. Deze zijn in onze webshop beschikbaar. Als u vragen heeft kunt u ons nartuurlijk altijd bellen of meilen voor meer informatie.

Voor wie

Wij bieden oplossingen voor alle LEDklokken aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.