VAN BRAGT TIME

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u al jaren terecht voor gebruiksvriendelijke software oplossingen betreft TIJD, TOEGANG, PROJECTEN.

registratieterminal​TIJDREGISTRATIE OPLOSSINGEN

iWanneer u op zoekt bent naar een software oplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole of prikklok in de Cloud, dan bent u bij Van Bragt Time aan het juiste adres. Al vanaf 1995 hebben we ervaring in software ontwikkeling. We hebben een breed assortiment waarbij we voor alle organisaties een oplossing hebben, van erg klein en eenvoudig tot heel groot en complex. Ons assortiment omvat:

ER ZIJN ERG OPLOSSINGEN EN VELE WENSEN OP DE MARKT, SAMEN MET U VINDEN WIJ DE JUISTE OPLOSSING VOOR UW BEDRIJF, BEL OF MAIL ONS VOOR ADVIES EN DE JUISTE KEUZE VOOR U. 076-593 42 51 OF info@vanbragttime.nl.

IMMOTIX TIJDREGISTRATIE

Met de tijdregistratie module van Immotix heeft u realtime inzicht in tijdregistratie, roosters en afwezigheden. Deze web-based module kan meegroeien met uw organisatie en bevat de mogelijkheid om te integreren met de andere modules van Immotix Time-Advanced.

PRIKKLOK IN DE CLOUD LITE

Met de prikklok in de Cloud is het mogelijk een eenvoudige wijze van tijdregistratie te realiseren. Speciaal ontwikkeld voor ondernemingen die eenvoudige registratie en verwerking van de registraties wenst of voor kleine of grotere organisaties met de wens enkel registraties en prestaties te verwerken. 

 

Slimme gebouwen software

PRIKKLOK VIA BROWSER

Een prikklok via een browser is een moderne prikklok welke u beheert via uw lokale netwerk zonder abonnement of extra periodieke kosten!  Via uw lokale netwerk logt u in op de prikklok en kunt alle IN en UIT registraties real time zien.

PRIKKLOK MET KAART

Naast alle moderne beschikbare oplossingen is de prikklok met een kaart nog steeds beschikbaar voor de bedrijven met eenvoudige wensen betreft tijdregistraties. Simpel maar doeltreffende registratie van de gewerkte tijden en indien gewenst met berekening op de kaart.

​Tijdregistratie in de Cloud, lokaal, via een prikklok met kaart? Een lastige keuze?

Het aanbod van tijdregistratie is erg groot en ook erg specifiek per organisatie. Wat wenst U aan data voor u voor uw bedrijf en medewerkers? Wij leveren tijdregistratie van eenvoudige prikklok met een kaart, Elektronische Prikklok via browser, prikklok in de Cloud of volledig geautomatiseerd systeem gekoppeld aan uw salarisadministratie.

Voor IN -en UIT klokken kunt u een keuze maken voor specifieke hardware op uw bedrijf of u gebruik een APP. Voor IN -en UIT klokken kunt eenvoudig via uw mobiel maar natuurlijk ook altijd nog via een moderne prikklok.

U heeft wellicht nog meer vragen, zoals:
1 Kan ik de registraties wijzigen?
2 Is er een mobiele APP beschikbaar?
3 Is hardware noodzakelijk op mijn bedrijf?
4 Worden de gepresteerde uren berekend inclusief afrondingen en pauzes?
5 Worden de afwezigheden zoals ziekte, vakantie etc. verwerkt?
6 Is een maandelijks of jaarlijks abonnement verplicht?
7 Zijn van de via de APP uitgevoerde registraties de locatie beschikbaar?
8 Kan de software gekoppeld worden met mijn salarispakket?
9 Uiteindelijk vraagt U zicht uiteraard af wat nu het juiste systeem is voor U voor nu en in de toekomst?

We willen u graag helpen bij het maken van de juiste keuze, dus neem contact met ons op en tijdens een kort telefoongesprek of korte demo kunnen wij u hierbij helpen. Tel 076-593 42 51 of klik hier voor contact

 

Van Bragt Time heeft een in eigen beheer ontwikkeld volledig en complete software oplossing voor uw tijdregistratie in huis. Dankzij de flexibele opbouw en vele mogelijkheden past de software zich feilloos aan de omvang van uw bedrijf. De modules die worden geleverd zijn geschikt voor 10 tot 1000 medewerkers waardoor deze software oplossing zich moeiteloos kan meegroeien met uw organisatie. Onze uitgebreide Immotix applicatie intergreerd verschillende modules tot een avanceerd systeem of u kiest voor een prikklok met kaart, prikklok in de Cloud en lokale prikklok via WEB waardoor we voor iedere organisatie een juiste oplossing kunnen bieden.

We leveren stand-allone oplossingen tot web-based met de mogelijkheid tot een Cloud toepassing en is volledig realtime. De software bevat een onbeperkt aantal roosters die rekening houden met afronding, pauzes, overwerk en afwezigheden. Daarnaast zijn er vele terminals beschikbaar die een uiterst betrouwbare gegevensoverdracht waarborgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vingerscan (optioneel ook mogelijk via persoonlijke OV-chip en bankpas), PIN, HANDPALM of RFID. Uiteraard kunnen alle systemen die door ons zijn geleverd (zie hier enige referenties) onderhouden worden waardoor een optimale werking gegarandeerd blijft. Zie ook: Prikklok , Ledklok