Selecteer een pagina

VAN BRAGT TIME

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u al jaren terecht voor gebruiksvriendelijke software oplossingen betreft TIJD, TOEGANG, PROJECTEN.

​SOFTWARE OPLOSSINGEN

Wanneer u op zoekt bent naar een software oplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole of prikklok in de Cloud, dan bent u bij Van Bragt Time aan het juiste adres. Al vanaf 1995 hebben we ervaring in software ontwikkeling. We hebben een breed assortiment waarbij we voor alle organisaties een oplossing hebben, van erg klein en eenvoudig tot heel groot en complex. Ons assortiment omvat:

  • Een klassieke prikklok met kaarten.
  • Eenvoudige stand-allone web-oplossing.
  • Prikklok in de Cloud.
  • In eigen beheer ontwikkelde software in de Cloud.

SAMEN MET U VINDEN WIJ DE JUISTE OPLOSSING VOOR UW BEDRIJF, BEL OF MAIL ONS VOOR ADVIES EN DE JUISTE KEUZE VOOR U

MODULE
TIJDREGISTRATIE

Met de tijdregistratie module van Immotix heeft u realtime inzicht in tijdregistratie, roosters en afwezigheden. Deze web-based module kan meegroeien met uw organisatie en bevat de mogelijkheid om te integreren met de andere modules van Immotix Time-Advanced.

MODULE
PRIKKLOK IN DE CLOUD

Met de prikklok in de Cloud is het mogelijk een eenvoudige wijze van tijdregistratie te realiseren. Speciaal ontwikkeld voor ondernemingen die eenvoudige registratie en verwerking van de registraties wenst of voor kleine of grotere organisaties met de wens enkel registraties en prestaties te verwerken. 

 

MODULE
PRIKKLOK VIA BROWSER

Een prikklok via een browser is een moderne prikklok welke u beheert via uw lokale netwerk zonder abonnement of extra periodieke kosten!  Via uw lokale netwerk logt u in op de prikklok en kunt alle II en UIT registraties real time zien. 

MODULE TOEGANGSCONTROLE

De toegangscontrole module kan naadloos worden geïntegreerd met Immotix Time-Advanced. Via de veilige software verschaft u geselecteerde werknemers en leveranciers toegang tot uw panden / ruimtes op verschillende locaties met PIN of RFID-pas.

​Tijdregistratie in de Cloud

Van Bragt Time heeft een in eigen beheer ontwikkeld volledig en complete software oplossing voor uw tijdregistratie in huis. Dankzij de flexibele opbouw en vele mogelijkheden past de software zich feilloos aan de omvang van uw bedrijf. De modules die worden geleverd zijn geschikt voor 10 tot 1000 medewerkers waardoor deze software oplossing zich moeiteloos kan meegroeien met uw organisatie. Door het integreren van verschillende modules zoals toegangscontrole, prikklok in de Cloud en lokale prikklok via WEB creëert u een intelligent systeem dat binnen haast iedere organisatie toepasbaar is.

We leveren stand-allone oplossingen tot web-based met de mogelijkheid tot een Cloud toepassing en is volledig realtime. De software bevat een onbeperkt aantal roosters die rekening houden met afronding, pauzes, overwerk en afwezigheden. Daarnaast zijn er vele terminals beschikbaar die een uiterst betrouwbare gegevensoverdracht waarborgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vingerscan (optioneel ook mogelijk via persoonlijke OV-chip en bankpas), PIN, HANDPALM of RFID. Uiteraard kunnen alle systemen die door ons zijn geleverd (zie hier enige referenties) onderhouden worden waardoor een optimale werking gegarandeerd blijft. Zie ook: Prikklok , Ledklok