Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

De beste aanwezigheidsregistratie voor personeel

Bij Van Bragt Time bent u aan het juiste adres als u een systeem zoekt waarmee u de aanwezigheidsregistratie van uw personeel kunt regelen. We hebben een pakket ontwikkeld, Immotix Time Advanced, waarmee het mogelijk is om eenvoudig de aanwezigheid van uw mensen in de gaten te houden. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie over ons pakket die we online voor u klaar hebben staan. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over de aanwezigheidsregistratie software voor uw personeel die wij ontwikkeld hebben. We helpen u graag met het uitkiezen van de beste bijbehorende modules, die ons pakket nog meer waarde geven.

Een systeem voor de aanwezigheidsregistratie van uw personeel

We vinden het belangrijk om het voor u mogelijk te maken om zo goed mogelijk bij te houden of uw mensen al dan niet aanwezig zijn bij uw bedrijf. Op deze manier kunt u niet alleen zien wat voor uren uw mensen maken, maar ook realtime zien of bepaalde mensen aanwezig zijn of niet. We helpen u hierbij graag verder bij het maken van een keuze voor de modules die we in de aanbieding hebben. U kunt denken aan een module voor de toegangscontrole, maar ook een module voor slimme gebouwen. Elders op deze website vindt u uitgebreide informatie over de verschillende modules die er bij ons te krijgen zijn.

Meer weten over de mogelijkheden die u met Immotix heeft?

Maak vandaag nog een afspraak met ons om met ons door te nemen wat ons pakket voor de aanwezigheidsregistratie van uw personeel allemaal te bieden heeft. We hebben onze software dusdanig ontwikkeld dat deze betrouwbaar is, maar ook eenvoudig om te bedienen. U heeft in no time een duidelijk overzicht van de informatie die u op dat moment nodig heeft. Onze software is daarbij ook geheel veilig en goed beschermd. Van Bragt Time is al sinds 1995 actief op het gebied van alles wat met aanwezigheidsregistratie software voor personeel te maken heeft.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop.

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions.

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.