Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Snelle urenregistratie met een goed softwaresysteem

Het bijhouden van de urenregistratie kan op veel verschillende manieren. Voor kleinere bedrijven is dit min of meer nog handmatig te doen of in een Excel sheet. Maar hoe meer personeel u heeft, des te lastiger wordt het om op deze wijze de urenregistratie te doen. Het is verstandig om de urenregistratie te automatiseren met speciaal hiervoor ontwikkelde software. Ook de aanlevering van de uren kunt u meer automatiseren, door bijvoorbeeld het inzetten van een prikklok. Hiermee kunt u uw medewerkers ontlasten. Met een koppeling tussen de prikklok en urenregistratie software, is een voortdurend inzicht in uw urenregistratie gegarandeerd.

De vele mogelijkheden van urenregistratie software

Urenregistratie software biedt u veel voordelen. Dit begint al bij de aanlevering van de uren. In plaats van dat werknemers wekelijks of maandelijks een urenbriefje inleveren, kunnen zij zich dagelijks met een prikklok registreren. Bij moderne prikklokken worden de gegevens direct opgeslagen in de urenregistratie software. Hierdoor heeft u altijd de gegevens van uw medewerkers bij de hand. U kunt gemakkelijk lijsten uitdraaien van afwezigen, van de zieken en de gewerkte overuren. De gewerkte uren zijn gemakkelijk te exporteren naar andere softwarepakketten, zoals een HRM softwarepakket of salarispakket. Dit voorkomt dat u gegevens dubbel moet invoeren en het maken van fouten.

De software urenregistratie van Van Bragt Time

Heeft u behoefte om uw urenregistratie te automatiseren? Dan kunt u een optimale automatisering verwachten met de software urenregistratie van Van Bragt Time. Onze software voor urenregistratie is zeer flexibel, waardoor u als dit nodig is, modules kunt toevoegen. Op deze wijze is het mogelijk om de software met uw bedrijf mee te laten groeien. Met onze software is het ook mogelijk om een medewerkersportaal op te zetten, zodat medewerkers in een eigen omgeving kunnen inloggen en overzicht hebben over hun urenregistratie. Software urenregistratie van Van Bragt Time voldoet aan de behoeften van zowel u als uw medewerkers.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.