Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Altijd controle wie in uw bedrijf aanwezig is met een toegangscontrolesysteem

Bedrijfspanden kunnen soms groot zijn en diverse ingangen hebben. Daarnaast zijn er misschien ruimtes die niet voor iedereen toegankelijk mogen zijn. U wilt uiteraard voorkomen dat onbevoegden zich op uw terrein begeven of dat onbevoegde medewerkers bepaalde ruimtes binnen kunnen komen. Dit kan vooral in grote bedrijven lastig te controleren zijn. Met een toegangscontrolesysteem houdt u wel exact bij wie in uw pand is en waar deze persoon zich bevindt. Een toegangscontrolesysteem geeft iedereen die daadwerkelijk toegang tot uw bedrijf of bepaalde ruimtes heeft toegang en houdt onbevoegde personen buiten de deur.

Toegangscontrolesystemen helpen tegen de veiligheid

Met toegangscontrolesystemen kunt u op een perfecte wijze de controle in handen houden wie er zich in uw bedrijfspand bevindt. Dit zal de veiligheid van u en uw medewerkers verhogen en u weet zeker dat uw gegevens veilig zijn, omdat niet iedereen zomaar binnen kan komen. Van Bragt Time helpt u bij het opzetten van een toegangscontrolesysteem door middel van diverse apparaten en een stuk software. U kunt bij ons dus terecht voor een totaaloplossing voor de toegang tot uw bedrijf. Mensen die toegang hebben kunnen zich aanmelden met een badge, pin of vingerscan en ook andere bio metrische herkenningsmogelijkheden kunnen ingezet worden.

Een systeem toegangscontrole van Van Bragt Time

Of u nu één hoofdingang heeft of meerdere ingangen, van Bragt Time heeft altijd het juiste systeem toegangscontrole voor u. Onze softwaremodule voor toegangscontrole hebben wij mede door onze jarenlange ervaring op het gebied van tijdregistratie volledig ontwikkeld. U heeft hierbij vele mogelijkheden. Naast de diverse mogelijkheden om zich aan te melden, kunt u met onze software ook de historie bekijken en zien wie en wanneer iemand een bepaalde ruimte is ingegaan. Al uw ruimtes zijn online volledig in te zien en toe te delen aan de personen die hier toegang tot hebben. Hierdoor heeft u een sluitend systeem voor toegangscontrole.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.