Van Bragt Time

Ontdek onze tikklok als tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment, zoals een tikklok en  prikklokken en accessoires.

Houd met een tikklok controle op de urenadministratie van uw medewerkers

Houdt u de urenadministratie van uw medewerkers nog op de klassieke wijze bij met werkbriefjes? Dit is een systeem waarin gemakkelijk fouten kunnen ontstaan of waar misbruik van gemaakt kan worden. Wanneer fouten te vaak voorkomen, wordt de betrouwbaarheid van uw bedrijf aangetast. U kunt dit oplossen met een tikklok. Een tikklok, oftewel een prikklok hangt u in uw bedrijf op bij de ingang of bij de betreffende werkplaats. Uw medewerkers loggen hierop in wanneer zij aankomen en doen dit wederom wanneer zij vertrekken. De uren worden zo nauwkeurig op een week- of maandkaart vastgelegd, maar dit kan ook op digitale wijze.

Tikklokken is tijdregistratie met moderne mogelijkheden

Met tikklokken tijdregistratie heeft u veel mogelijkheden om de werkuren van uw medewerkers bij te houden, roosters op te stellen en verlofuren te registreren. De klassieke wijze is om uw medewerkers een week- of maandkaart te geven. Deze kaart steken zij in de prikklok om hun begin- en eindtijden af te stempelen. Heeft u behoefte aan een meer moderne wijze van urenregistratie? Dit kan met een elektronische prikklok. Aan deze prikklok is software gekoppeld, zodat de uren digitaal worden bijgehouden. U heeft als werkgever dan op ieder moment inzicht in de urenregistratie en u kunt urenlijsten en roosters via Excel creëren.

Tikklok tijdregistratie bij Van Bragt Time bestellen

Is de klassieke prikklok of de elektronische prikklok geschikt voor uw bedrijf? U heeft bij Van Bragt Time keuze uit diverse soorten prikklokken, zowel klassieke als elektronische prikklokken. Met een klassieke tikklok vindt tijdsregistratie met kaarten plaatsen en met een elektronische prikklok kunt u medewerkers zelfs via een vingerafdruk registreren. Daarnaast verzorgen wij ook uw software oplossingen, zodat u met één systeem een totaaloplossing heeft voor uw urenregistratie. Hiermee kunt u tijd besparen en is de kans op fouten vrijwel nihil.

Altijd een goed urenoverzicht met een tikklok van van Bragt Time

Wilt u urenregistratiesysteem in de Cloud gaan toepassen? Dan heeft u de keuze uit diverse soorten systemen.
De eerste keuze bestaat uit het feit of u software wenst te gebruiken of niet. Uiteraard kunt u bij gebruik van urenregistratiesysteem in de Cloud (software) vele zaken instellen waardoor u over diverse uitgebreide rapportages kunt beschikken. Bij een klassieke prikklok (geen software) is dit niet of erg beperkt mogelijk.
Wij hebben een groot assortiment prikklokken met en zonder software in de Cloud maar ook lokaal. De keuze wordt voornamelijk bepaald door het aantal medewerkers en uiteraard uw wensen betreft de gespecificeerde data zoals: gepresteerde uren, overuren, koppeling et slarispakket, afwezigheden etc.

ZK Go Time CloudOntlast uw administratie met tijdregistratie, zoals een tikklok of klassieke prikklok

Voor uw administratie kan het verzamelen van de uren iedere maand een tijdrovende klus zijn. De één levert zijn urenbriefje te laat in en de ander vult zijn of haar urenbriefje foutief in. tikklokken van van Bragt Time met kaart drukken duidelijk de werkuren af, waardoor er nooit een misverstand kan ontstaan. Tijdregistratie met urenregistratie systeem in de Cloud is een erg flexibele oplossing waarbij u altijd en overal inzicht heeft betreft de aanwezigheid, gepresteerde uren, afwezigheden incl. een APP voor de medewerkers.
Met een tijdregistratie via een urenregistratiesysteem of tikklok in de Cloud zult u dus uw HRM / Administratie ontlasten en bovendien onnodige fouten kunnen voorkomen. Een moderne oplossing is een prikklok gekoppeld aan de Cloud. Hiermee is de data veilig opgeborgen, u kunt ten alle tijden de data inzien en bewerken en als u wenst is ook een APP beschikbaar. Maar graag willen wij u helpen met de juiste keuze en zouden we graag via een afspraak u hiermee willen helpen.

Urenregistratie of tikklok kopen bij de prikklokspecialist, Van Bragt Time

Wilt u een prikklok met kaart kopen? Kijk dan eens in de webshop van Van Bragt Time. Wij hebben een groot aanbod van verschillende soorten prikklokken en wij verkopen ook een prikklok met kaart. Naast deze prikklok is het ook mogelijk om al uw week- en maandkaarten bij ons aan te schaffen. Deze kaarten worden in sets van 100 stuks verkocht, zodat u altijd een lading kaarten in voorraad kunt houden. Wilt u meer informatie over elektronische prikklokken? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.

zie ook: Prikklok , Ledklok

SOFTWAREOPLOSSINGEN

De Tikklok in de Cloud is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als online tikklok

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.