Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Volledig overzicht met een tijdregistratiesysteem personeel

Het registreren van de gewerkte uren, verlofuren, overuren en ziekte van uw personeel kan erg veel tijd in beslag nemen. Uw HRM afdeling zal mogelijk medewerkers hebben die hier de hele dag mee bezig zijn. Tijdregistratie is dan ook een zeer belangrijk onderdeel van de afdeling HRM en loonadministratie. Op basis van de gewerkte uren worden salarisstroken opgesteld en kunt u ziekte en verlof in de gaten houden. Voor een professioneel bedrijf is het dan niet meer dan logisch om het tijdregistratiesysteem personeel te automatiseren. Hiermee is het mogelijk om veel tijd en geld te besparen en fouten te voorkomen.

Ook werknemers ervaren gemak met een personeel tijdregistratiesysteem

Met een personeel tijdregistratiesysteem profiteert niet alleen u als werkgever. Ook uw werknemers zullen het gemak ervaren van een volledig geautomatiseerd systeem. Het invullen van urenbriefjes zal verleden tijd zijn, doordat medewerkers zich kunnen aan- en afmelden met met een prikklok. Hierdoor zullen er geen misverstanden meer ontstaan over het aantal gewerkte uren en over de overuren. U bent hierdoor in staat om uw personeel altijd de juiste uren uit te betalen en u kunt uw medewerkers altijd correcte overzichten geven betreffende hun verlofuren en overuren. Een personeel tijdregistratiesysteem heeft daarom voor iedereen in uw bedrijf positieve gevolgen.

Tijdregistratiesystemen personeel kopen bij Van Bragt Time

Er zijn diverse tijdregistratiesystemen personeel te koop, maar wilt u een systeem die u veel werk uit handen neemt? Kies dan voor tijdregistratiesoftware van Van Bragt Time. Omdat tijdregistratie ons vak is, hebben wij een softwaresysteem kunnen ontwikkelen die uw tijdregistratie volledig automatiseert. U profiteert hierdoor van veel tijdwinst en van het voorkomen van fouten. Onze software is gemakkelijk uit te breiden omdat u meer personeel in dienst krijgt of met andere modules en koppelingen naar bijvoorbeeld uw HR- en salarispakket. Naast onze software, kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van uw prikklokken.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.