Van Bragt Time

Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Een professionele tijdregistratie bespaart u veel tijd en geld

Het registeren van de tijden van uw personeel kost u als bedrijf veel tijd en geld. In bedrijven met honderden of meer werknemers zijn er zelfs hele afdelingen die zich hier enkel mee bezighouden. Toch kunt u tijdregistratie in uw bedrijf veel gemakkelijker en sneller maken als u gebruikmaakt van moderne technieken. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van moderne prikklokken. Met prikklokken registreert u ieder personeelslid wanneer hij of zij start en vertrekt. U heeft hiermee altijd een goed overzicht van de uren die uw medewerkers maken en zonder dat hier discussie over ontstaat.

De voordelen van moderne tijdregistraties

Het grote voordeel van moderne tijdregistraties, is dat u veel tijd kunt besparen. Medewerkers weten dat wanneer zij zich niet registreren, hun uren niet geregistreerd worden. Dit is natuurlijk een heel andere werkwijze dan dat zij urenbriefjes moeten inleveren. Urenbriefjes worden dan te laat ingeleverd of onleesbaar of foutief ingevuld. Hierdoor ontstaan er ook weer misverstanden en dit is met moderne tijdregistraties te voorkomen. Wanneer u voor tijdregistratie gebruikmaakt van een prikklok, dan is Van Bragt Time een juiste keuze. Wij bieden u zowel klassieke als elektronische prikklokken aan, waarmee op een moderne en geautomatiseerde wijze uw uren registreert.

Met tijdregistratie software heeft u alles voor een goede tijdregistratie

Van Bragt Time levert met software een compleet systeem voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole en project- en orderregistratie. Hierbij staat flexibiliteit voorop. Omdat het pakket uit modules bestaat, kunt u dus ook kiezen voor alleen tijdregistratie software en hoeft u de andere modules niet af te nemen. Daarentegen, als u juist uw toegangscontrole wilt uitbreiden of verder automatiseren, dan kunt u alsnog kiezen om bepaalde modules af te nemen. De tijdregistratie software van Van Bracht Time is tevens gemakkelijk te koppelen aan uw salarispakket voor optimale automatisering.

Altijd een goed urenoverzicht met een tijdregistratei van van Bragt Time

Wilt u tijdregistratie in de Cloud gaan toepassen? Dan heeft u de keuze uit diverse soorten systemen.
De eerste keuze bestaat uit het feit of u software wenst te gebruiken of niet. Uiteraard kunt u bij gebruik van tijdregistratie in de Cloud (software) vele zaken instellen waardoor u over diverse uitgebreide rapportages kunt beschikken. Bij een klassieke prikklok (geen software) is dit niet of erg beperkt mogelijk.
Wij hebben een groot assortiment prikklokken met en zonder software in de Cloud maar ook lokaal. De keuze wordt voornamelijk bepaald door het aantal medewerkers en uiteraard uw wensen betreft de gespecificeerde data zoals: gepresteerde uren, overuren, koppeling et slarispakket, afwezigheden etc.

 

ZK Go Time CloudOntlast uw administratie met tijdregistratie, zoals tijdregistratie in de Cloud of klassieke prikklok

Voor uw administratie kan het verzamelen van de uren iedere maand een tijdrovende klus zijn. De één levert zijn urenbriefje te laat in en de ander vult zijn of haar urenbriefje foutief in. Prikklokken van van Bragt Time met kaart drukken duidelijk de werkuren af, waardoor er nooit een misverstand kan ontstaan. Tijdregistratie met tijdregistratie systeem in de Cloud is een erg flexibele oplossing waarbij u altijd en overal inzicht heeft betreft de aanwezigheid, gepresteerde uren, afwezigheden incl. een APP voor de medewerkers.
Met een tijdregistratie via een tijdregistratiesysteem of prikklok in de Cloud zult u dus uw HRM / Administratie ontlasten en bovendien onnodige fouten kunnen voorkomen. Een moderne oplossing is een prikklok gekoppeld aan de Cloud. Hiermee is de data veilig opgeborgen, u kunt ten alle tijden de data inzien en bewerken en als u wenst is ook een APP beschikbaar. Maar graag willen wij u helpen met de juiste keuze en zouden we graag via een afspraak u hiermee willen helpen.

Tijdregistratie kopen bij de prikklokspecialist, Van Bragt Time

Wilt u een prikklok met kaart kopen? Kijk dan eens in de webshop van Van Bragt Time. Wij hebben een groot aanbod van verschillende soorten prikklokken en wij verkopen ook een prikklok met kaart. Naast deze prikklok is het ook mogelijk om al uw week- en maandkaarten bij ons aan te schaffen. Deze kaarten worden in sets van 100 stuks verkocht, zodat u altijd een lading kaarten in voorraad kunt houden. Wilt u meer informatie over elektronische prikklokken? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.

zie ook: Prikklok , Ledklok

SOFTWAREOPLOSSINGEN

De prikklok in de Cloud is dé geïntegreerde tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. Eenvoudige tijdregistratie in de Cloud.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions.

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module voor een eenvoudige prikklok in de Cloud. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.