Van Bragt Time

Ontdek onze prikklok-personeel in de Cloud. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklok personeel en accessoires.

Met een prikklok-personeel is uw urenverwerking helemaal op orde

Heeft u ook wel eens problemen met de urenregistratie van uw werknemers? Of heeft u wel eens onenigheid over de overuren? Al deze problemen zijn op te lossen met een prikklok tijdregistratie . Met een een prikklok personeel geen probleem meer. Bovendien zal een prikklok u veel tijd besparen die u anders kwijt bent aan het verzamelen van urenlijsten. Bovendien logt een medewerker zelf in en uit en hierdoor ontstaan er geen fouten. De kans op dubbele invoer van uren van een urenlijst is niet meer aanwezig, de prikklok registreert eenvoudigweg wanneer uw medewerker start en vertrekt. Krijg ook uw urenregistratie op orde met behulp van een prikklok.

Laat uw medewerkers registreren met een prikklok personeel

Niet alleen voor u als ondernemer heeft prikklokken-tijdregistratie voordelen. Ook voor uw medewerkers is het een stuk gemakkelijker. Ze hoeven niet dragelijks hun gewerkte uren meer bij te houden, met het risico dat briefjes wegraken of foutief ingevuld worden. Zodra zij op uw bedrijf of afdeling aankomen kunnen zij eenvoudigweg hun kaart of badge door de prikklok halen. Dit doen zij ook bij het weggaan en hun werkuren staan geregistreerd. Met digitale mogelijkheden is het mogelijk om zelfs met een vingerafdruk of door gezichtsherkenning te prikklokken tijdregistratie. Wenst u ook op een moderne wijze met de nieuwste technieken te werken? Uw gegevens kunnen ook volledig digitaal worden opgeslagen, zodat u hier altijd toegang tot heeft.

Een prikklok personeel kopen bij Van Bragt Time

Wilt u een prikklok tijdregistratie kopen, dan is Van Bragt Time u hier graag behulpzaam bij. Wij bieden u diverse soorten prikklokken, zodat u op de klassieke of elektronische wijze de uren van uw medewerkers kunt registreren. Naast een prikklok, leveren wij ook totale systemen voor toegangsconrole, zodat u altijd in beeld heeft wie uw bedrijf betreedt of verlaat. Bestel uw prikklok in onze online winkel of neem contact met ons op als u meer informatie wenst.

Altijd een goed urenoverzicht met een prikklok-personeel

Wilt u een online prikklok tijdregistratie in de Cloud gaan toepassen? Dan heeft u de keuze uit diverse soorten systemen.
De eerste keuze bestaat uit het feit of u software wenst te gebruiken of niet. Uiteraard kunt u bij gebruik van een online prikklok in de Cloud (software) vele zaken instellen waardoor u over diverse uitgebreide rapportages kunt beschikken. Bij Go Time Cloud beschikt u over een eenvoudige registratie van de gepresteerde uren in de Cloud.
Wij hebben een groot assortiment online prikklokken met en zonder software in de Cloud maar ook lokaal. De keuze wordt voornamelijk bepaald door het aantal medewerkers en uiteraard uw wensen betreft de gespecificeerde data zoals: gepresteerde uren, overuren, koppeling et slarispakket, afwezigheden etc.

 

Ontlast uw administratie met tijdregistratie, zoals een Go Time Cloud of klassieke online prikklok-tijdregistratie

Voor uw administratie kan het verzamelen van de uren iedere maand een tijdrovende klus zijn. De één levert zijn urenbriefje te laat in en de ander vult zijn of haar urenbriefje foutief in. Online prikklokken van van Bragt Time met kaart drukken duidelijk de werkuren af, waardoor er nooit een misverstand kan ontstaan. Tijdregistratie met een online prikklok in de Cloud is een erg flexibele oplossing waarbij u altijd en overal inzicht heeft betreft de aanwezigheid, gepresteerde uren, afwezigheden incl. een APP voor de medewerkers.
Met een tijdregistratie via Go Time Cloud zult u dus uw HRM / Administratie ontlasten en bovendien onnodige fouten kunnen voorkomen. Een moderne oplossing is een prikklok gekoppeld aan de Cloud. Hiermee is de data veilig opgeborgen, u kunt ten alle tijden de data inzien en bewerken en als u wenst is ook een APP beschikbaar. Maar graag willen wij u helpen met de juiste keuze en zouden we graag via een afspraak u hiermee willen helpen.

Tijdregistratie kopen bij de online prikklokspecialist, Van Bragt Time

Wilt u een prikklok met kaart kopen? Kijk dan eens in de webshop van Van Bragt Time. Wij hebben een groot aanbod van verschillende soorten prikklokken en wij verkopen ook een prikklok met kaart. Naast deze prikklok is het ook mogelijk om al uw week- en maandkaarten bij ons aan te schaffen. Deze kaarten worden in sets van 100 stuks verkocht, zodat u altijd een lading kaarten in voorraad kunt houden. Wilt u meer informatie over elektronische prikklokken? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.

zie ook: Prikklok , Ledklok

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Met prikklok-tijdregistratie in de Cloud heeft u dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor prikklok tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions.

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete prikklik tijdregistratie. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.