Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Van Bragt Time

Ontdek Onze tijdregistratie. Eenvoudig beheer van uw tijdsregistratie van klassieke prikklok tot registratie in de Cloud.

Altijd een goed urenoverzicht met kloksystemen van Bragt Time

Wilt u kloksystemen gaan toepassen? Dan heeft u de keuze uit diverse soorten systemen.
De eerste keuze bestaat uit het feit of u software wenst te gebruiken of niet. Uiteraard kunt u bij gebruik van een kloksysteem voor uw personeel in de Cloud (software) vele zaken instellen waardoor u over diverse uitgebreide rapportages kunt beschikken. Bij een klassieke prikklok (geen software) is dit niet of erg beperkt mogelijk.
Wij hebben een groot assortiment prikklokken en tijdregistratie digitaal met en zonder software in de Cloud maar ook lokaal. De keuze wordt voornamelijk bepaald door het aantal medewerkers en uiteraard uw wensen betreft de gespecificeerde data zoals: gepresteerde uren, overuren, koppeling et slarispakket, afwezigheden etc. zie ook: Prikklok , Ledklok

 

ZK Go Time CloudOntlast uw administratie met een kloksysteem

Voor uw administratie kan het verzamelen van de uren iedere maand een tijdrovende klus zijn. De één levert zijn urenbriefje te laat in en de ander vult zijn of haar urenbriefje foutief in. Prikklokken van van Bragt Time met kaart drukken duidelijk de werkuren af, waardoor er nooit een misverstand kan ontstaan. Een kloksysteem in de Cloud is een erg flexibele oplossing waarbij u altijd en overal inzicht heeft betreft de aanwezigheid, gepresteerde uren, afwezigheden incl. een APP voor de medewerkers.
Met kloksystemen of een digitale prikklok in de Cloud zult u dus uw HRM / Administratie ontlasten en bovendien onnodige fouten kunnen voorkomen. Een moderne oplossing is een tik-klok gekoppeld aan de Cloud. Hiermee is de data veilig opgeborgen, u kunt ten alle tijden de data inzien en bewerken en als u wenst is ook een APP beschikbaar. Maar graag willen wij u helpen met de juiste keuze en zouden we graag via een afspraak u hiermee willen helpen.

Kloksystemen kopen bij de prikklokspecialist, Van Bragt Time

Wilt u een kloksysteem met kaart kopen? Kijk dan eens in de webshop van Van Bragt Time. Wij hebben een groot aanbod van verschillende soorten prikklokken en wij verkopen ook een prikklok met kaart. Naast deze prikklok is het ook mogelijk om al uw week- en maandkaarten bij ons aan te schaffen. Deze kaarten worden in sets van 100 stuks verkocht, zodat u altijd een lading kaarten in voorraad kunt houden. Wilt u meer informatie over elektronische digitale  prikklokken? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.

 

 

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Bij Van Bragt Time vindt U dé oplossing voor vele kloksystemen , personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. Altijd een oplossing, van klassieke prikklok voor uw personeel tot uitgebreide kloksysteem, sinds 1995.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.