Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Met bezoekersregistratie altijd inzicht in het gedrag van uw bezoekers

Uiteraard zijn gedurende de werkdagen uw personeelsleden in uw bedrijfspand aanwezig. Maar daarnaast kunt u ook veel bezoekers ontvangen. Dit zijn meestal zakelijke bezoekers die met u of uw medewerkers een afspraak hebben. Normaliter zal een bezoeker zich bij de receptie melden, zodat u uw bezoek kunt ophalen. Maar hoe goed u bepaalde bezoekers ook kent, het blijven onbekende mensen. Kunt u altijd voorkomen dat een bezoeker rond gaat lopen in uw bedrijf en misschien ruimtes betreedt die hij eigenlijk niet mag betreden? Met een bezoekersregistratie kunt u voorkomen dat bezoekers zomaar ruimtes in uw bedrijf betreden.

Het voordeel van een bezoekersregistratiesysteem

Een bezoekersregistratiesysteem houdt niet zozeer in dat u iedere bezoeker aan een zware controle onderwerpt. Dit is ook niet klantvriendelijk en moet voorkomen worden. Wel kunt u hiermee voorkomen dat (ongewenste) bezoekers zomaar uw bedrijf binnenlopen. Heeft u bijvoorbeeld meerdere ingangen en uw bezoek gaat niet via de hoofdingang binnen, dan kan uw bezoek in bepaalde niet toegankelijke ruimtes terechtkomen. Met een bezoekersregistratiesysteem zorgt u ervoor dat enkel mensen die daadwerkelijk toegang tot uw bedrijf of bepaalde ruimtes hebben, toegang blijven houden. Onbevoegde bezoekers houdt het systeem tegen en kunnen dus niet verder in uw bedrijfspand komen.

Bezoekersregistratiesystemen via Van Bragt Time opzetten

Heeft uw bedrijf behoefte aan bezoekersregistratiesystemen? Dan is Van Bragt Time graag uw partner. Via een systeem waarbij bezoekers zich kunnen melden met een badge, vingerafdruk of gezichtsherkenning, heeft u altijd de controle en ontvangt u uw bezoek toch op een nette wijze. Met onze software voor bezoekersregistratie houdt u exact bij wie en wanneer iemand een bepaalde ruimte heeft betreden. Hierdoor dragen wij in grote mate bij aan de veiligheid in uw bedrijf. Onze software is overigens onbeperkt uit te breiden met andere modules, zodat u een zeer verregaande vorm van automatisering kunt creëren.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.