Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Laat uw personeel snel en automatisch inklokken met een inkloksysteem

Hoe houdt u de gewerkte uren van uw personeel bij? Wanneer uw werknemers wisselende diensten draaien, in onregelmatige tijden en in ploegendiensten werken, dan heeft u hier een goed werkend systeem voor nodig. Een waterdicht systeem dat betrouwbaar is en dat de kans op fraude voorkomt is een inkloksysteem. Medewerkers laten inklokken doet u door middel van een prikklok. Een prikklok is een apparaat dat u bij de ingang binnen of buiten plaatst en waar uw personeel zich mee kan aanmelden. Dit kan op diverse manieren, bijvoorbeeld met een kaart waar de start- en eindtijden op gestempeld worden.

Diverse soorten inkloksystemen

Er zijn diverse soorten inkloksystemen verkrijgbaar. Kijk u eens in de online winkel van Van Bragt Time. Hier vindt u zowel een klassieke prikklok als een elektronische prikklok. De klassieke prikklok is een kaartsysteem. De medewerker ontvangt een week- of maandkaart en laat de kaart bij binnenkomst en vertrek door de prikklok afstempelen. Vanaf de kaart is dan direct het aantal gewerkte uren af te lezen. Wilt u uw personeel op een moderne wijze laten inklokken? Dan is een elektronische prikklok voor u geschikt. Hierbij kunnen werknemers via een vingerafdruk, gezichtsherkenning of met een badge inklokken. De gegevens worden op uw server opgeslagen, waardoor u direct inzicht heeft in de urenregistratie.

Een inkloksysteem personeel van Van Bragt Time aanschaffen

Lijkt een inkloksysteem voor uw personeel ook wel wat voor u? Dan helpt Van Bragt Time u graag verder. Naast de keuze uit diverse soorten prikklokken, kunnen wij u een totaaloplossing aanbieden met onze software. Wij hebben speciale urenregistratiesoftware ontwikkelt die u aan uw prikklokken kunt koppelen. De geregistreerde uren worden rechtstreeks in het systeem opgeslagen en u kunt hieruit onbeperkt overzichten creëren. Tevens zijn de gegevens te koppelen aan uw HR- en salarispakket.

Een professioneel inkloksysteem voor de personeelsregistratie

Bent u voor u bedrijf op zoek naar een goed inkloksysteem voor de personeelsregistratie? Dan vertellen we u graag meer over het systeem van Van Bragt Time. We hebben namelijk een inkloksysteem voor registratie ontwikkeld dat in meerdere uitvoeringen bij ons te krijgen is. Zo kunt u kiezen voor een klassiek systeem met een pasje, maar ook voor een systeem dat helemaal in de cloud werkt. Indien u hier interesse in heeft staan we altijd klaar om u hier meer over te vertellen in een persoonlijk gesprek. We bekijken dan samen met u hoe u het systeem eenvoudig kunt gaan gebruiken bij uw bedrijf.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.