Tijdregistratie en/ urenregistratie via Vingerscanner

U wilt uw tijdsregistratie of aanwezigheidsregistratie laten controleren door middel van een vingerscanner? Bij Van Bragt Electro is dat geen probleem. Voor verschillende registraties kan er gekozen worden uit verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan een code, maar ook de vingerscanner. Onze scanners zijn veilig en zijn met de juiste zorg geïmplementeerd binnen uw organisatie. Hierbij zijn uw wensen natuurlijk zeer belangrijk, uw wensen en behoeftes vormen de rode draad van het plaatsen van uw systemen.

Is een vingerscanner een optie voor u?

Wilt u sommige zaken binnen uw organisatie beter in kaart brengen? Aan de hand van verschillende systemen en software is dat geen probleem, maar op welke manier kiest u ervoor om dit te controleren? Dit kan via een vingerscanner, maar er zijn ook meerdere andere mogelijkheden. Er zijn verschillende systemen waar een vingerscan mee verbonden kan zijn.

Meer inzicht in uw organisatie

Wilt u meer inzicht in uw organisatie? Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van producten die van Bragt Electro levert? Wij zorgen ervoor dat door tijdsregistratie, projectregistratie en toegangsbeheer aan de hand van controle via een vingerscanner of pin u een beter beeld krijgt van uw organisatie. Voor een afspraak of vragen kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 076-593 42 51. Wij staan u graag te woord!

Altijd een goed urenoverzicht met een vingerscanner van van Bragt Time

Wilt u urenregistratiesysteem in de Cloud gaan toepassen? Dan heeft u de keuze uit diverse soorten systemen.
De eerste keuze bestaat uit het feit of u software wenst te gebruiken of niet. Uiteraard kunt u bij gebruik van vingerscannerin de Cloud (software) vele zaken instellen waardoor u over diverse uitgebreide rapportages kunt beschikken. Bij een klassieke prikklok (geen software) is dit niet of erg beperkt mogelijk.
Wij hebben een groot assortiment prikklokken met en zonder software in de Cloud maar ook lokaal. De keuze wordt voornamelijk bepaald door het aantal medewerkers en uiteraard uw wensen betreft de gespecificeerde data zoals: gepresteerde uren, overuren, koppeling et slarispakket, afwezigheden etc.

 

ZK Go Time CloudOntlast uw administratie met tijdregistratie, zoals vingerscanner of klassieke prikklok

Voor uw administratie kan het verzamelen van de uren iedere maand een tijdrovende klus zijn. De één levert zijn urenbriefje te laat in en de ander vult zijn of haar urenbriefje foutief in. Prikklokken van van Bragt Time met kaart drukken duidelijk de werkuren af, waardoor er nooit een misverstand kan ontstaan. Tijdregistratie met urenregistratie systeem in de Cloud is een erg flexibele oplossing waarbij u altijd en overal inzicht heeft betreft de aanwezigheid, gepresteerde uren, afwezigheden incl. een APP voor de medewerkers.
Met een tijdregistratie via een urenregistratiesysteem of prikklok in de Cloud zult u dus uw HRM / Administratie ontlasten en bovendien onnodige fouten kunnen voorkomen. Een moderne oplossing is een prikklok gekoppeld aan de Cloud. Hiermee is de data veilig opgeborgen, u kunt ten alle tijden de data inzien en bewerken en als u wenst is ook een APP beschikbaar. Maar graag willen wij u helpen met de juiste keuze en zouden we graag via een afspraak u hiermee willen helpen.

Vingerscenner kopen bij de prikklokspecialist, Van Bragt Time

Wilt u een prikklok met kaart kopen? Kijk dan eens in de webshop van Van Bragt Time. Wij hebben een groot aanbod van verschillende soorten prikklokken en wij verkopen ook een prikklok met kaart. Naast deze prikklok is het ook mogelijk om al uw week- en maandkaarten bij ons aan te schaffen. Deze kaarten worden in sets van 100 stuks verkocht, zodat u altijd een lading kaarten in voorraad kunt houden. Wilt u meer informatie over elektronische prikklokken? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.

zie ook: Prikklok , Ledklok

 

Andere bezoekers bekeken

Zkteco | Aanwezigheidsregistratie | Immotix | Klok kopen