Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

U komt verder met een urenregistratiesysteem personeel

Er kunnen veel haken en ogen zitten aan het goed registreren van de uren van uw personeel. Een en ander is geheel afhankelijk van hoe u de gewerkte uren aangeleverd krijgt en hoe u deze uren in uw administratie verwerkt. Heeft u hier nog geen goed systeem voor? Dan liggen fouten al snel op de loer. Doordat urenbriefjes foutief worden ingevuld of er wordt misbruik van gemaakt, kunt u teveel uren uitbetalen. Ook tijdens het invoeren van de urenbriefjes in het systeem kunnen fouten ontstaan. Uren komen fout of dubbel in het systeem, met alle gevolgen van dien. Met een goed urenregistratiesysteem personeel lost u al veel problemen op.

Geniet van het gemak van urenregistratiesystemen personeel

Met urenregistratiesystemen voor personeel geniet u van veel gemak. Naast automatische urenverwerking door middel van bijvoorbeeld een prikklok, heeft u een veel beter overzicht. Heeft u een overzicht nodig van het aantal afwezige personeelsleden of zieken? Uit een urenregistratiesysteem zijn erg veel gegevens te halen. Bovendien hoeven de uren niet meer handmatig in een salarissysteem worden gezet. Doordat de meeste urenregistratiesystemen voor personeel een koppeling hebben naar salarispakketten, staan de gewerkte uren hier in een mum van tijd in. Het plannen van personeel zal ook veel gemakkelijker gaan. Vanuit het urenregistratiesysteem zijn gemakkelijk roosters op te stellen.

Een personeel urenregistratiesysteem van Van Bragt Time

Met het personeel urenregistratiesysteem Immotix Time-Advanced van Van Bragt Time weet u zeker dat het met uw personeel urenregistratiesysteem wel goed zit. Bij ons kunt u ook terecht voor de aanschaf van prikklokken, zodat u uw personeel op de meest moderne wijzes kunt laten registreren. Zo is het mogelijk om in te klokken met vingerafdruk of gezichtsherkenning. De gegevens worden in het personeel urenregistratiesysteem opgeslagen. U heeft direct inzicht en kunt onbeperkt gegevensanalyse maken. Neemt u contact met ons op als u wilt weten wat ons systeem voor uw bedrijf kan betekenen.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.