Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

U weet met toegangscontrole software wie in bedrijf aanwezig is

Weet u altijd wie van uw personeelsleden en bezoekers uw bedrijf in- en uitlopen? Ongetwijfeld zullen veel ondernemers deze vraag met nee moeten beantwoorden. Voor veel bedrijven kan dit een veiligheidsrisico inhouden. Helemaal als er in uw bedrijf bepaalde ruimtes zijn waar niet iedereen toegang tot mag hebben. U bent dan toe aan een goede toegangscontrole. Van Bragt Time biedt u professionele toegangscontrole software aan, zodat u altijd een goede controle heeft over de activiteiten in uw bedrijf. U weet wie er binnenkomt en wie het pand verlaat. Dit kunt u realtime zien, maar het is ook mogelijk om dit achteraf te controleren.

Veel mogelijkheden met software toegangscontrole

Met de software toegangscontrole van Van Bragt Time heeft u vele mogelijkheden om de toegang tot uw bedrijf te controleren. Medewerkers moeten uiteraard altijd toegang hebben, maar misschien niet tot iedere ruimte. In dit geval kunt u via de software instellen welke personeelsleden wel of geen toegang hebben. U kunt bevoegde werknemers een badge geven om zich toegang tot de ruimte te verschaffen, maar modernere mogelijkheden zijn ook mogelijk, zoals een vingerafdruk of gezichtsherkenning. Wilt u achteraf een overzicht hebben van wie er in de ruimte is geweest, dan is dit via de software na te kijken. Koppelt u onze software aan een camerasysteem, dan is het zelfs mogelijk om live in de ruimte mee te kijken.

Toegangscontrole software kopen bij Van Bragt Time

U kunt bij Van Bragt Time toegangscontrole software kopen dat luistert naar de naam ‘Immotix Time’. Met onze software heeft u een professioneel toegangscontrolesysteem met vele mogelijkheden. Onbevoegden houdt u met onze toegangscontrole software buiten de deur, terwijl bevoegde medewerkers altijd toegang hebben. Wij bieden tevens andere softwaremodules aan die gemakkelijk te koppelen zijn, zodat u uw bedrijf nog beter kunt automatiseren. Met de module Smart Building bijvoorbeeld, maakt u van uw pand een slim bedrijfspand.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.