Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Met toegangscontrole garandeert u de veiligheid in uw bedrijf

De veiligheid van uw medewerkers op de werkvloer is een belangrijk punt en daar bent u verantwoordelijk voor. Uw medewerkers zijn zelfs via de arbowetgeving beschermd, zodat u altijd passende maatregelen moet nemen om deze veiligheid te garanderen. Veiligheid kan op vele manieren worden gecreëerd en hieronder kan ook toegangscontrole vallen. Bij zeer grote bedrijfsterreinen is het soms ingewikkeld om in de gaten te houden wie uw terrein betreedt. Met een goed en betrouwbaar systeem voor toegangscontrole houdt u altijd een goed overzicht en heeft u de veiligheid van uw personeel gegarandeerd.

Met een toegangscontrole programma weet u realtime wie er in uw pand is

Bij een goed opgezet toegangscontrolesysteem mag een toegangscontrole programma niet ontbreken. Dit is zelfs het hart van uw systeem. Medewerkers of gasten die volgens u het recht hebben om uw bedrijf of een bepaalde ruimte te mogen betreden, geeft u via het programma toegang. Zij kunnen zich door middel van een batch, pincode of vingerafdruk toegang verschaffen. Diegenen die u geen toegang heeft gegeven, blijven uit deze ruimtes weg. Via een toegangscontrole programma zijn nieuwe personeelsleden gemakkelijk toe te voegen en rechten te wijzigen. Doordat u de ruimtes online kunt inzien, is het ook mogelijk om per ruimte te zien wie de ruimte heeft betreden of heeft verlaten.

Het programma toegangscontrole van Van Bragt Time

Van Bragt Time heeft al vele jaren ervaring in alles wat met tijdregistratie te maken heeft, zoals prikklokken, ledklokken en ook de ontwikkeling van zeer professionele tijdregistratiesoftware. Met ons programma toegangscontrole ‘Immotix Time’ heeft u alles wat u nodig heeft voor een goede toegangscontrole. U heeft hierbij de keuze op welke wijze mensen toegang krijgen tot een bepaalde ruimte en de toegangscontrole is geheel naar wens in te stellen. Tevens is ons programma gemakkelijk te koppelen aan bijvoorbeeld camerasystemen of alarmsystemen.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.