Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Een professionele tijdregistratie bespaart u veel tijd en geld

Het registeren van de tijden van uw personeel kost u als bedrijf veel tijd en geld. In bedrijven met honderden of meer werknemers zijn er zelfs hele afdelingen die zich hier enkel mee bezighouden. Toch kunt u tijdregistratie in uw bedrijf veel gemakkelijker en sneller maken als u gebruikmaakt van moderne technieken. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van moderne prikklokken. Met prikklokken registreert u ieder personeelslid wanneer hij of zij start en vertrekt. U heeft hiermee altijd een goed overzicht van de uren die uw medewerkers maken en zonder dat hier discussie over ontstaat.

De voordelen van moderne tijdregistraties

Het grote voordeel van moderne tijdregistraties, is dat u veel tijd kunt besparen. Medewerkers weten dat wanneer zij zich niet registreren, hun uren niet geregistreerd worden. Dit is natuurlijk een heel andere werkwijze dan dat zij urenbriefjes moeten inleveren. Urenbriefjes worden dan te laat ingeleverd of onleesbaar of foutief ingevuld. Hierdoor ontstaan er ook weer misverstanden en dit is met moderne tijdregistraties te voorkomen. Wanneer u voor tijdregistratie gebruikmaakt van een prikklok, dan is Van Bragt Time een juiste keuze. Wij bieden u zowel klassieke als elektronische prikklokken aan, waarmee op een moderne en geautomatiseerde wijze uw uren registreert.

Met tijdregistratie software heeft u alles voor een goede tijdregistratie

Van Bragt Time levert met software een compleet systeem voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole en project- en orderregistratie. Hierbij staat flexibiliteit voorop. Omdat het pakket uit modules bestaat, kunt u dus ook kiezen voor alleen tijdregistratie software en hoeft u de andere modules niet af te nemen. Daarentegen, als u juist uw toegangscontrole wilt uitbreiden of verder automatiseren, dan kunt u alsnog kiezen om bepaalde modules af te nemen. De tijdregistratie software van Van Bracht Time is tevens gemakkelijk te koppelen aan uw salarispakket voor optimale automatisering.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.