Home » Smart building solutions

Smart building solutions

Bent u op zoek naar een leverancier van smart building solutions? Dan bent u bij Van Bragt Electro aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse soorten smart building solutions in ons ruime assortiment. Op onze website vindt u een overzicht van de producten die wij aanbieden, die overigens zeer eenvoudig via onze webshop aan te schaffen zijn.

Smart building solutions met servicecontract

Sinds 1995 levert Van Bragt Electro klokken, smart software solutions en beveiligingssystemen aan zowel particulieren als bedrijven. Instellingen kunnen bij ons ook terecht voor smart building solutions. Deze worden voornamelijk gebruikt voor de urenregistratie van personeelsleden. Van Bragt Electro biedt diverse pakketten aan die bestaan uit een prikklok en een software pakket. Bij ons is het ook mogelijk om een servicecontract of een leaseovereenkomst af te sluiten. Voor een vast bedrag per maand zorgen onze bekwame vakmensen voor de levering, installatie, instructie en het onderhoud van uw systeem. Bovendien kunt u altijd rekenen op de hulp van onze klantvriendelijke helpdesk.

Bestel via onze webshop

Weet u al welke van onze smart building solutions u nodig heeft? Bestel deze dan via onze webshop. Wanneer u nog niet zeker bent van welk systeem het beste bij uw wensen en eisen aansluit, dan vragen wij u te bellen naar 076-593 42 51. Wij geven u dan een degelijk advies.