Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Houd uw projectadministratie op orde met projectregistratie

Heeft u in uw bedrijf veel van doen met verschillende soorten projecten? Dan is het wenselijk om een projectadministratie bij te houden. Per project stelt u een begroting op en houdt u de omzet en kosten bij. Zo heeft u exact inzicht in hoe een project verloopt, kunt u de voortgang van een project in de gaten houden en is een project gemakkelijk bij te sturen. Het is heel belangrijk dat u gewerkte uren, uw omzet en bepaalde kosten altijd registreert op een projectnummer of projectnaam. Zo kan er geen verwarring ontstaan, doordat bijvoorbeeld kosten, uren of omzet op een ander project worden gezet. Hiervoor heeft u een goed systeem voor projectregistratie nodig.

Een betrouwbaar systeem voor projectregistraties

Belangrijk bij een project is dat u het juiste aantal gewerkte uren, de kosten en de omzet registreert. Hierop moet u uw administratie en eigenlijk uw gehele bedrijfsproces inrichten. Alleen zo kunt u goede projectregistraties uitvoeren. Van Bragt Time is u hier graag behulpzaam bij. Met onze order- en projectregistratie software kunt u goed uit de voeten en is het mogelijk om op diverse wijzes de diverse onderdelen waar u mee te maken krijgt te registreren. Zo is onze software dusdanig ingericht dat u artikelen op een projectnummer kunt registreren of dat de uren van bepaalde werknemers aan een project worden gehangen.

Projectregistratie software kopen bij Van Bragt Time

Wilt u een betrouwbaar overzicht van al uw projecten? Dat kan met de order- en projectsoftware van Van Bragt Time. Onze software zorgt ervoor dat ieder onderdeel tot in detail aan een project gelinkt kan worden. Er zal geen misverstand meer zijn of bepaalde uren of kosten wel tot een project gerekend mogen worden, met onze software heeft u alle duidelijk in beeld. Dit leidt uiteindelijk tot een zeer nauwkeurige projectadministratie die u altijd onder controle heeft.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.