Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Met een prikklok de tijdregistratie helemaal op orde

Heeft u ook wel eens problemen met de urenregistratie van uw werknemers? Of heeft u wel eens onenigheid over de overuren? Al deze problemen zijn op te lossen met een prikklok. Met een prikklok is tijdregistratie geen probleem meer. Bovendien zal een prikklok u veel tijd besparen die u anders kwijt bent aan het verzamelen van urenlijsten. Bovendien logt een medewerker zelf in en uit en hierdoor ontstaan er geen fouten. De kans op dubbele invoer van uren van een urenlijst is niet meer aanwezig, de prikklok registreert eenvoudigweg wanneer uw medewerker start en vertrekt. Krijg ook uw urenregistratie op orde met behulp van een prikklok.

 

Laat uw medewerkers prikklokken voor tijdregistratie

Niet alleen voor u als ondernemer heeft prikklokken tijdregistratie voordelen. Ook voor uw medewerkers is het een stuk gemakkelijker. Ze hoeven niet dagelijks hun gewerkte uren meer bij te houden, met het risico dat briefjes wegraken of foutief ingevuld worden. Zodra zij op uw bedrijf of afdeling aankomen kunnen zij eenvoudigweg hun kaart of badge door de prikklok halen. Dit doen zij ook bij het weggaan en hun werkuren staan geregistreerd. Met digitale mogelijkheden is het mogelijk om zelfs met een vingerafdruk of door gezichtsherkenning te prikklokken. Wenst u ook op een moderne wijze met de nieuwste technieken te werken? Uw gegevens kunnen ook volledig digitaal worden opgeslagen, zodat u hier altijd toegang tot heeft.

 

Een prikklok tijdregistratie kopen bij Van Bragt Time

Wilt u een prikklok tijdregistratie kopen, dan is Van Bragt Time u hier graag behulpzaam bij. Wij bieden u diverse soorten prikklokken, zodat u op de klassieke of elektronische wijze de uren van uw medewerkers kunt registreren. Naast een prikklok, leveren wij ook totale systemen voor toegangsconrole, zodat u altijd in beeld heeft wie uw bedrijf betreedt of verlaat. Bestel uw prikklok in onze online winkel of neem contact met ons op als u meer informatie wenst.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.