Van Bragt Time

Ontdek onze prikklok met kaart of in de Cloud. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor teen prikklok met kaart of in de Cloud. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Altijd een goed urenoverzicht met een prikklok met kaart

Wilt u een prikklok in uw bedrijf laten installeren? Dan heeft u de keuze uit diverse soorten prikklokken. Hieronder de meeste bekende prikklok: de prikklok met kaart. In een prikklok met kaart zit een opening waarin de medewerker bij binnenkomst een kaart insteekt. Nadat de kaart hierin wordt gestoken, wordt de kaart afgestempeld met de datum en tijd. Bij het verlaten van het pand of bij een werkonderbreking haalt de medewerker de kaart weer door de prikklok en de tijd van het verlaten wordt op de kaart gedrukt. Zo kunt u exact zien hoeveel uren een medewerker op de werkplek heeft doorgebracht. Hierdoor is ook een veel betere registratie van overuren mogelijk.

Ontlast uw HRM afdeling met prikklokken met kaart

Voor uw afdeling HRM kan het verzamelen van de uren iedere maand een tijdrovende klus zijn. De één levert zijn urenbriefje te laat in en de ander vult zijn of haar urenbriefje foutief in. Prikklokken met kaart drukken duidelijk de werkuren af, waardoor er nooit een misverstand kan ontstaan. Te laat inleveren is ook niet meer van toepassing, want uw medewerkers kunnen hun week- of maandkaarten in het bedrijf laten. Met een kaartrek waar uw medewerkers hun kaarten in bewaren, heeft u op ieder moment overzicht van de gewerkte uren. Met een prikklok met kaart zult u dus uw HRM afdeling ontlasten en bovendien onnodige fouten kunnen voorkomen.

Prikklok met kaart kopen bij Van Bragt Time

Wilt u een prikklok met kaart kopen? Kijk dan eens in de webshop van Van Bragt Time. Wij hebben een groot aanbod van verschillende soorten prikklokken en wij verkopen ook een prikklok met kaart. Naast deze prikklok is het ook mogelijk om al uw week- en maandkaarten bij ons aan te schaffen. Deze kaarten worden in sets van 100 stuks verkocht, zodat u altijd een lading kaarten in voorraad kunt houden. Wilt u meer informatie over prikklokken? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Prikklok

Van Bragt Time is dé specialist als u op zoek bent naar een prikklok van kwaliteit. Onze klokken zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen binnen organisaties en bedrijven. Wij bieden met een prikklok een oplossing voor tijdregistratie van uw werknemers maar het wordt voornamelijk ingezet als orderregistratiesysteem. Daarbij is het een uitstekend middel om bonnen en loterijkaarten mee te printen.

Een prikklok naar wens

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een prikklok in te zetten. Om deze reden zijn er ook veel soorten beschikbaar. Wij hebben de prikklokken met de hoogste kwaliteit voor u geselecteerd en aan ons assortiment toegevoegd. U treft bij ons bekende merken als Seiko en Kings Power aan. Zij staan bekend om hun duurzame kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Onze eenvoudige prikklokken zijn handig in gebruik en doen wat ze moeten doen. Wij hebben ook meer geavanceerde tijdregistratiesystemen voor uw werknemers. Om de veiligheid te verhogen kunt u kiezen voor een prikklok met vingerscan. Zo weet u zeker dat alleen gewenste personen kunnen toetreden tot de door u aangegeven ruimtes.

Bestellen

Een prikklok bestelt u bij ons eenvoudig online door in de webshop een item uit te kiezen. U doorloopt het proces en plaatst een bestelling die wij zo spoedig mogelijk leveren. Als u voor 12:00 uw keuze doorgeeft maken wij binnen 24 uur de verzending in orde. Daarnaast kunt u ook persoonlijk contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 076-593 42 51 of stuur een e-mail naar info@vanbragttime.nl. Onze medewerkers staan  altijd voor u klaar met veel deskundigheid!

Andere bezoekers bekekenNeem contact op of plaats direct een bestelling als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaande prikklok!

Prikklok kopen | Prikklokken | Projectregistratie | Smart building software | Tijdregistratie online kopen

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Bij Van Bragt Time koopt u een prikklok met kaart of in de Cloud, een softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, zoals prikklok met kaart,  LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions.

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een prikklok met kaart of in de Cloud. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie zoals prikklok met kaart voor de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.