Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Houdt controle op uw orders met een orderregistratie systeem

Klanten die een order bij u plaatsen kunnen dit afhankelijk van uw onderneming op diverse wijzes doen. Dit kan in een winkel, in een magazijn, maar soms ook online. Daarnaast moet u een goede registratie hebben van artikelen die u in voorraad heeft. Dit is nauw verbonden met een goede orderregistratie. Immers het aantal orders zal de voorraadgrootte van uw artikelen bepalen. Het kan ook belangrijk zijn hoeveel uren uw medewerkers aan bepaalde orders besteden. Wilt u een compleet orderoverzicht? Dan is een orderregistratie systeem in uw onderneming onmisbaar. Met een dergelijk systeem zal de afhandeling van orders veel gemakkelijker gaan.

Werk orders met een systeem orderregistratie op een klantvriendelijke wijze af

Wanneer klanten fysiek in uw winkel, showroom of magazijn orders plaatsen en u handelt deze orders direct af, dan is een goed ingerichte orderregistratie van belang. U heeft hierbij keuze uit diverse terminals om een order of klant in te geven en af te handelen. Een professionele terminal is uitgevoerd met een toetsenbord, zodat u ook nieuwe klanten gemakkelijk kunt ingeven. Registreert u orders op een barcode, dan is een barcode reader nodig. Ook een handscanner die verbonden is met de kassa kan een mogelijkheid zijn. Met de order- en projectsoftware van Van Bragt Time is het zelfs mogelijk om moderne apparatuur te gebruiken voor orderregistratie, zoals een een app op een tablet of smartphone.

Een systeem orderregistratie via Van Bragt Time

Van Bragt Time kan u helpen bij het opzetten van een goed werkend systeem voor orderregistratie. Wij leveren hiervoor alle apparatuur en software. Orders zijn met ons softwaresysteem op verschillende wijzes in te geven. Zo heeft u per order een overzicht van het aantal uren dat hiermee gemoeid is, welke medewerkers en de overige kosten. Onze software kan met diverse hardware gekoppeld worden, alsmede aan onze andere softwaremodules, zoals de module tijdregistratie of de Smart Building module.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.